To studenter står foran Kristianias campus i Kvadraturen i Oslo.

Kristiania har sitt eget opptaksløp. Det betyr at vi kan fortsette å ta inn flere studenter til mange ulike studieløp, også etter at Samordna opptak har stengt.

Husk at de mest populære studiene fylles raskt opp. Så jo tidligere du søker, jo større sjanse er det for at du kommer inn!

  • Hvis du allerede vet hva du vil søke på, kan du gå rett til søknadsskjemaet.

Accordion alle studier

Nettstudier

Med fleksible nettstudier kan du studere hva du vil, hvor du vil, når du vil. Opptaket er åpent hele året, og du kan starte når som helst. 

Vi tilbyr alt fra enkeltemner til fulle grader på nett.

Våre studier er støttet av Lånekassen

Alle våre studier er offentlig godkjent av NOKUT og gir deg rett til å søke lån og stipend fra Lånekassen (inkl. skolepenger). Du kan dermed søke støtte til å betale deler av studieavgiften, i tillegg til vanlig studiestipend.

Du må selv kontakte Lånekassen direkte for å få vite hvor mye du kan få i lån og vi anbefaler deg å søke så fort som mulig. Vær oppmerksom på at vi ikke tar forbehold om at du får støtte fra Lånekassen.

Vi anbefaler at du tar en titt på Støttekalkulatoren til Lånekassen. Denne vil kunne gi deg en pekepinn på hva du potensielt kan få i stipend og lån.

Om du ikke skulle få støtte, eller om det er lang saksbehandlingstid hos Lånekassen, er du fortsatt pliktig til å betale studieavgiften i henhold til studiekontrakten.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!