Foto av studenter i et klasserom.

Bachelor - Bergen og Oslo

HR, teknologi- og digitaliseringsledelse

Verden har for lengst blitt digital. Likevel henger mange bransjer igjen i en analog hverdag. Dette er studiet for deg som vil bli brobyggeren mellom medarbeidere og digitale verktøy.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

I dag erstatter digitale løsninger mange av de mer tradisjonelle arbeidsoppgavene. Forskning tilsier at halvparten av dagens arbeidsplasser vil forsvinne i løpet av de neste 20 årene som et resultat av digital utvikling. Det må arbeidslivet forberede seg på!

Både bedrifter og samfunnet trenger HR-eksperter som forstår hvordan teknologi og mennesker kan samhandle mer effektivt, hvordan arbeidsprosesser kan organiseres bedre, og hvordan man kan ivareta samfunnets viktigste ressurs, nemlig deg. 

Hva lærer du?

En Bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse gir deg kunnskap om hvordan du kan påvirke og ivareta det som skjer med mennesker og organisasjoner når digitalisering, roboter og kunstig intelligens erstatter manuelt arbeid og endrer våre arbeidsmåter. 

Du vil få en grundig innføring i hva teknologi og digitalisering er, hvordan det påvirker oss som mennesker, og hvordan HR-avdelingen kan ta i bruk ny teknologi for å utvikle gode medarbeidere og effektivisere arbeidsplassen. Du vil i tillegg få en grunnleggende forståelse for HR som fagfelt. 

Denne kunnskapen får du gjennom spesialiseringsemner som 

  Ved hjelp av praktiske caser og kjente gjesteforelesere får du et innblikk i hvilke utfordringer bedriftene står i. Arbeidslivet ber om praksisnære studier, og ved Høyskolen Kristiania har vi tatt dette på alvor. I ditt fjerde semester får du derfor muligheten til å ha praksis i en bedrift. 

  Etter endt studieløp kan du også velge å spesialisere deg i ytterligere ett år innen en av våre andre HR-utdanninger. På den måten får du to bachelorgrader på fire år.

  Even studerer HR for fremtidens arbeidsplass

  Foto av mann i et kontorbygg.

  Hva kan du bli?

  HR-rollen blir stadig større, og det er ventet at antall jobber innen fagfeltet vil øke i årene som kommer. Med en bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse vil du ha verdifull kunnskap om digitaliseringsprosesser som organisasjoner og bedrifter vil ha et stort behov for fremover. Du kan blant annet jobbe som 

  • HR-spesialist innen digitalisering 
  • HR-konsulent innen lederstøtte, forretningsutvikling og organisasjonsutvikling 
  • konsulent i endrings- og omstillingsprosesser 
  • analytiker/strategist 

  Slik er det å være Kristiania-student

  Vi som jobber med HR vet at mennesker som har det godt, presterer godt. På Kristiania vil du derfor bli inkludert i et klassemiljø der du får gode venner, og der du samhandler faglig i grupper. Det forventes at du deltar aktivt i undervisningen og legger ned en stor egeninnsats. I tillegg til fagkompetansen vil du også oppleve stor personlig utvikling. Arbeidslivet ønsker kandidater som kjenner seg selv, som kolleger elsker å jobbe sammen med, som skriver godt og som kan presentere muntlig. Alle disse ferdighetene vil du få trening i på Kristiania. 

  Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

  • Studentlivet er mer enn studier

   Studentlivet er mer enn studier

   Les mer
  • Faglig utvikling – også etter forelesning

   Faglig utvikling – også etter forelesning

   Les mer
  • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Les mer

  Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Tre studenter som sitter i en trapp og prater

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!

  Flere artikler fra våre HR-studier

  • Derfor bør du studere HR
   Bachelor HR, organisasjonspsykologi og ledelse

   Derfor bør du studere HR

   Vurderer du å studere HR? Det kan være veldig lurt – og her forklarer vi deg hvorfor!
   Les mer
  • Tidligere HR-student Sondre fikk toppjobb – og ble gjesteforeleser
   Bachelor i HR og personalledelse

   Tidligere HR-student Sondre fikk toppjobb – og ble gjesteforeleser

   Sondre hadde alltid vært interessert i menneskene bak bedriftene, men det var ikke før en kompis tipset ham om HR og personalledelse at han fant sin inngang til karrierelivet. I dag jobber han i et internasjonalt selskap og har vært gjesteforeleser for sin gamle høyskole.
   Les mer
  • Få enda flere karrieremuligheter med en dobbel bachelorgrad i HR
   Bachelor HR, organisasjonspsykologi og ledelse

   Få enda flere karrieremuligheter med en dobbel bachelorgrad i HR

   HR-bransjen etterspør ansatte med bredere kompetanse. Derfor lanserer Høyskolen Kristiania tre doble bachelorgrader innen HR.
   Les mer
  •  – Det er aldri for sent å studere
   Bachelor i HR og personalledelse

   – Det er aldri for sent å studere

   Etter 30 år i arbeidslivet vendte Wenche Sælen (56) tilbake til studiene. Da falt valget på Bachelor i HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania.
   Les mer

  Studieprogramleder

  Arne Bjøntegaard

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer