Foto av kvinne som jobber med PC.
Genette Våge som sitter på laptopen sin på kjøkkenet

Prøv nettstudier gratis

Vil du teste ut hvordan nettstudiene våre fungerer uten å binde deg til noe?

Fleksibel studiemetode

Vi har tatt det beste studietilbudet fra vår campus-baserte undervisning og gjort det tilgjengelig for deg på nett. Derfor kan du nå få deg en utdanning med høy kvalitet, uansett hvor du befinner deg eller hva din livssituasjon måtte være.

Vitnemålet ditt vil være like mye verdt som om du hadde studert på campus, og de samme foreleserne som underviser på sted, underviser på nett. Du kan velge mellom flere studier og enkeltemner av høy kvalitet, og om du vil ta en anerkjent mastergrad samarbeider vi blant annet med Heriot-Watt University i Skottland. 

Den fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser. 

Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudier er den samme som om du studerer på tradisjonelt vis hos en skole som er stedbasert. Den fleksible studiemetoden går med andre ord ikke på bekostning av kvalitet og læringsutbytte. Vi samarbeider med høyskoler og universiteter som er faglig ansvarlige for studiene, mens vi selv er metodeleverandør og tilrettelegger for at studiene skal kunne tilbys på nett.

Praktisk gjennomføring

Du har fått opptak og skal komme i gang med studiene. Nå venter utfordringer, engasjement, begeistring og mestring. Les mer om hvordan læringsportalen, samarbeid med medstudenter og kontakten med veileder fungerer.

Praktisk gjennomføring

Hvordan søke opptak?

Å bestille et emne eller studium gjennom våre nettsider er både enkelt og sikkert. 

Opptak

Dette får du som student hos oss:

Når du har fått opptak til et emne eller et studium hos Høyskolen Kristiania Nettstudier er følgende inkludert i studiekostnaden:

 • Retting av innsendingsoppgaver
 • Oppfølging fra personlig veileder
 • Tilgang til klasserom på nett 
 • Eksamensavgiften er dekket første gang
Som nettstudent kan du ha forelesningen på øret - når det passer for deg
Kjøkkenet er en favorittlokasjon for mange nettstudenter - nærme kantina!

Frihet som nettstudent

Studieformen som Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr gjør at alle kan øke sin kompetanse – uavhengig av geografisk plassering og livssituasjon. Denne friheten krever selvkontroll og systematikk, og man må være villig til å sette av tid til å gjennomføre emnene.

Hos oss finner man studenter i alle livssituasjoner. Noen kombinerer nettstudiene med barn og jobb. Mange studerer på kveldstid fordi de jobber fullt på dagene. Andre studenter sitter i en hengekøye mellom to palmetrær i Karibien. Det finnes utallige ulike varianter der ute, og det vi er så stolte av: Du kan få det til å passe perfekt for akkurat for deg.

Studentrabatter

Som nettstudent hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan vi tilby gode fordeler.

Du kan du også benytte deg av studentkortet.no sine mange rabatter. Blant andre flott tilbud finner du rabatter hos SAS, Krogh Optikk og Apple.

Mange av emnene vi tilbyr gir deg også rett til et studentbevis som kan gi deg rabatter på kollektivreiser og andre fordeler. Se "Får jeg studentbevis?" i "Ofte stilte spørsmål" for mer informasjon. 

Artikler om livet som nettstudent

 • 9 spennende kurs du kan ta på nett
  Nettstudier

  9 spennende kurs du kan ta på nett

  På jakt etter spennende nettbaserte kurs? Da har du kommet til rett plass. Her er våre 9 tips til kurs du kan ta i ditt eget tempo over nett.
  Les mer
 • Nå kan du ta gratis videreutdanning på nett
  Nettstudier

  Nå kan du ta gratis videreutdanning på nett

  Nathalie investerte i utdanning da hun ble arbeidsledig under pandemien. Det er hennes nye arbeidsgiver glad for.
  Les mer
 • 9 millioner til kursing av arbeidsledige og permitterte
  Nettstudier

  9 millioner til kursing av arbeidsledige og permitterte

  Høyskolen Kristiania tilbyr gratis kurs og utdanning til permitterte, ledige, unge og nyutdannede til en verdi av over 9 millioner kroner.
  Les mer
 • Jakter drømmejobben via nettstudier
  Nettstudier

  Jakter drømmejobben via nettstudier

  Etter å ha fått smaken på nettstudier i psykologi er ikke Sara i tvil – hun foretrekker å studere på nett fremfor tradisjonelle studier.
  Les mer
 • Styrker karrieremulighetene på nett
  Nettstudier

  Styrker karrieremulighetene på nett

  Kjenner du på lysten til å videreutdanne deg? Hvis du allerede er i jobb, kan det være vanskelig. Gjør som Linn Merete Sandvold, og ta utdanningen på nett!
  Les mer
 • Nå lanserer vi emner i tjenestedesign og innovasjon på nett
  Nettstudier

  Nå lanserer vi emner i tjenestedesign og innovasjon på nett

  Arbeidsmarkedet skriker etter gode tjenestedesignere. Nå kan du få nye ferdigheter med å studere tjenestedesign på nett.
  Les mer