Go to main content
 • Skreddersydd samarbeid med din organisasjon

 • Flere kloke hoder til organisasjonen?

 • Små og store kompetanseløft

Høyskolen Kristiania har som misjon å gi flest mulig anledning til utdanning og personlig utvikling i et livslangt læringsperspektiv til det beste for samfunnet. Vår avdeling for arbeidsliv og innovasjon er opprettet som et resultat av vårt brennende ønske om å være en samarbeidspartner for næringslivet som virkelig utgjør en forskjell.

 Vårt mål for alle våre samarbeid med norske virksomheter er at vi skal bidra sterkt til reell verdiskapning i virksomhetene og en bærekraftig samfunnsutvikling. Med kreativitet og faglig tynge tilbyr vi morgendagens studier i dag. Vi samarbeider tett med næringslivet for å møte behovene både for generell utdanning på nye områder og for tilpassede kunnskapsprogram som er satt sammen for å adressere de spesifikke utfordringene eller mulighetene som gjelder for den enkelte virksomheten.

Vi vet at både tid og andre ressurser kan være knapphetsfaktorer, og vi skreddersyr derfor løsninger som passer inn i dine medarbeideres arbeidshverdag. Vi setter stort fokus på at medarbeiderne ikke bare skal tilegne seg ny kunnskap, men at de også skal lære å anvende kunnskapen slik at en investering i kunnskap skal lønne seg både for virksomheten og medarbeiderne.

 Våre medarbeidere har høy faglig integritet, og når du samarbeider med oss kan du føle deg trygg på at du vil møte rause, kreative og ambisiøse medarbeidere som strekker seg langt for å tilrettelegge for å skape og gjennomføre de løsningene som vil gi størst effekt og tilføre mest verdi til din virksomhet.

Kunnskapsmagasinet Kristiania

Kunnskapsmagasinet
 • Heia komfortsonen!

  Det er en banal idé å tro at du blir en bedre utgave av deg selv bare du trår utenfor komfortsonen din, hevder Hans Petter Næss. Se heller på 2020 som en anledning til å gjøre komfortsonen din størst mulig.
 • Slik kan du forstå medieinnovasjon på 1-2-3

  Medieinnovasjon er rundt oss på alle kanter i form av nye sjangre, nye produkter og nye plattformer. Her er tre spørsmål som kan hjelpe deg til å forstå disse nyvinningene.
 • Kunsten å tenke kritisk

  Kritisk tenkning fremheves som botemiddel mot falske nyheter og desinformasjon. Men hva er egentlig kritisk tenkning? Hvordan kan vi best dyrke kritisk tenkning hos studenter?