For arbeidsliv
Høyskolen Kristiania har en ambisjon om å bidra til å skape vekst og utvikling i samfunnet. Derfor samarbeider vi tett med virksomheter og norsk næringsliv, for å heve kompetansen til de ansatte og skape verdi for arbeidslivet.
I kjølvannet av koronakrisen har mange organisasjoner fått en ny hverdag med store utfordringer. Nå, mer enn noen gang, er det viktig med kunnskap og erfaring innen endringsledelse, prosjekthåndtering, krisekommunikasjon og lignende. Høyskolen Kristiania legger nå ekstra til rette for å gjøre denne kunnskapen lett tilgjengelig.
Visste du at regjeringen i forbindelse med koronakrisen har bevilget ekstra midler til bedriftsintern opplæring? Les mer om hvordan du kan utdanne ansatte fremfor å permittere dem.
Høyskolen Kristiania har som misjon å gi flest mulig anledning til utdanning og personlig utvikling i et livslangt læringsperspektiv til det beste for samfunnet. Vår avdeling for arbeidsliv og innovasjon er opprettet som et resultat av vårt brennende ønske om å være en samarbeidspartner for næringslivet som virkelig utgjør en forskjell.
Vårt mål for alle våre samarbeid med norske virksomheter er at vi skal bidra sterkt til reell verdiskapning i virksomhetene og en bærekraftig samfunnsutvikling. Med kreativitet og faglig tynge tilbyr vi morgendagens studier i dag. Vi samarbeider tett med næringslivet for å møte behovene både for generell utdanning på nye områder og for tilpassede kunnskapsprogram som er satt sammen for å adressere de spesifikke utfordringene eller mulighetene som gjelder for den enkelte virksomheten.
Vi vet at både tid og andre ressurser kan være knapphetsfaktorer, og vi skreddersyr derfor løsninger som passer inn i dine medarbeideres arbeidshverdag. Vi setter stort fokus på at medarbeiderne ikke bare skal tilegne seg ny kunnskap, men at de også skal lære å anvende kunnskapen slik at en investering i kunnskap skal lønne seg både for virksomheten og medarbeiderne.
Våre medarbeidere har høy faglig integritet, og når du samarbeider med oss kan du føle deg trygg på at du vil møte rause, kreative og ambisiøse medarbeidere som strekker seg langt for å tilrettelegge for å skape og gjennomføre de løsningene som vil gi størst effekt og tilføre mest verdi til din virksomhet.

Kunnskapsmagasinet Kristiania
Kunnskapsmagasinet-
Ti råd for å lykkes med langdistanseledelse
Hvordan lede ansatte som befinner seg langt borte? Høyskolelektor Kjetil A. Vedøy har utviklet ti råd for bedre langdistanseledelse. -
Lederskap i Koronaens tid
Kriser åpner mulighetsrom for å utøve godt lederskap. Hvilke ledere kan gi oss håp om en bedre fremtid? utfordrer professor Tom Karp. -
ABC i krisekommunikasjon
Hva kan vi lære noe av forskningen på krisekommunikasjon? Doktorgradsstipendiat Ketil Raknes gir deg en ABC.