Ida Marie Grimsrud, Trine Meza, Solfrid Lind, Christoffer Omberg og Tine Widerøe foran et portrom.
– Dette er et veldig spennende samarbeid som gir ansatte og studenter på Kristiania muligheten til både å påvirke og bli inspirert av utviklingen i næringslivet, sier Kristianias administrerende direktør Solfrid Lind. Fra venstre: Ida Marie Grimsrud (Customer Experience Specialist, Oslo Business Forum); høyskolerektor Trine Meza (Kristiania); administrerende direktør Solfrid Lind (Kristiania); Christoffer Omberg (CEO Oslo Business Forum); høyskoledirektør Tine Widerøe (Kristiania).Foto: Kristiania

Oslo Business Forum ble grunnlagt i 2016 med en årlig konferanse hvor noen av verdens fremste foredragsholdere kommer for å tale. De ble raskt en av de fremste næringslivskonferansene i Europa. Tidligere har både sir Alex Ferguson og Barack Obama gjestet talerlisten. Årets konferanse pryder også velkjente navn, med fredsprisvinner Malala Yousafzai og serie-gründer Richard Branson i spissen.

Nærhet til næringslivet

Administrerende direktør i Kristiania, Solfrid Lind, forteller begeistret om samarbeidet, som blant annet har som mål å skape enda tettere bånd mellom akademia og næringsliv.

– Dette er et veldig spennende samarbeid som gir ansatte og studenter på Kristiania muligheten til både å påvirke og bli inspirert av utviklingen i næringslivet. Vi har som mål å bli arbeidslivets universitet, og samarbeidet med Oslo Business Forum er et viktig prosjekt som støtter opp rundt denne ambisjonen, sier Lind.

– Vi er utrolig stolte av samarbeidet med Kristiania.

Medgrunnlegger av Oslo Business Forum, Christoffer Omberg, er like begeistret.

– Vi er utrolig stolte av samarbeidet med Kristiania, en svært respektert og anerkjent høyskole. Gjennom dette partnerskapet vil vi fortsette å forsterke koblingen mellom akademia og næringsliv, noe som er kritisk for å utdanne neste generasjon av bedriftsledere, forteller Omberg.

Montasje med mange ulike mennesker som skal snakke på Oslo Business Forum.
Oslo Business Forum 2023 byr på mange spennende foredrag fra kjente navn som Sir RIchard Branson, Malala Yousafzai, og Amy Webb, for å nevne noen.Foto: Oslo Business Forum

Slik tjener studentene på samarbeidet

Samarbeidet gir også alle studenter og ansatte hos Kristiania digital tilgang til innhold som presenteres av eksperter i forskjellige fagfelt. Dette bidrar til ytterligere, næringslivsrelevant input og god utvikling av både studenter og ansatte.

– Partnerskapet med Oslo business Forum understreker vår posisjon som en utdanningsinstitusjon med sterke bånd til næringslivet.

– Partnerskapet med Oslo business Forum understreker vår posisjon som en utdanningsinstitusjon med sterke bånd til næringslivet, samtidig som det gir våre ansatte og studenter eksklusiv tilgang til inspirerende og lærerikt innhold, fortsetter Lind. 

– Dette partnerskapet symboliserer vår felles forpliktelse til vekst og innovasjon. Sammen skal vi sørge for at morgendagens ledere er utstyrt med den kunnskapen dagens samfunn trenger, avslutter Omberg.

Videreutdanning + Erfaringsbasert master

 • Bildelenke til landingsside om videreutdanning.

  Velg videreutdanning fra Kristiania

  Videreutdanning er fleksibelt og kan tilpasses jobb og hektisk hverdag. Det kan være enkeltemner eller en hel grad, på deltid, som nettbaserte studier eller samlingsbasert.
  Velg blant hundervis av emner og grader!
 • Bildelenke til landingsside for erfaringsbaserte mastergrader.

  Erfaringsbasert master

  Har du jobbet noen år og ønsker å investere i din karriere? Nå kan du lære av noen av Norges beste fagpersoner ved å ta emner på masternivå
  Les om utdanningene her!