Erfaringsbasert master

Har du jobbet noen år og ønsker å investere i din karriere ved å ta en lederutdanning? Nå kan du lære av noen av Norges beste fagpersoner ved å ta emner på masternivå. De tas på deltid gjennom samlinger i Oslo, og kan bygges ut til en hel grad om du ønsker det.

Emner med oppstart høsten 2024

Bruk erfaring fra din egen jobb i utdanningen, bygg nettverk gjennom studiesamlinger og drar nytte av erfaringer fra andre i ulike posisjoner, både i offentlig og privat sektor. Følgende emner på executive master-nivå starter høsten 2024:

 

Hva er erfaringsbasert master?

Du kan velge om du vil ta enkeltemner som en videreutdanning, eller sette dem sammen til en komplett, erfaringsbasert mastergrad.

Hva kjennetegner erfaringsbasert master?

 • Fleksible studier som tilbys på deltid og kobminerer nettundervisning med samlinger i Oslo. De er derfor enkle å kombinere med jobb og privatliv. Slik kan du også bygge nettverk, samtidig som du øker egen kompetanse.  

 • For deg som har jobbet noen år, og har ambisjoner om å styrke din kompetanse for å holde deg oppdatert i ditt fagfelt.

 • Gir kompetansehevingen du trenger for å  bidra til å løse bedriftenes behov for omstilling. 

 • Forskningsbasert undervisning gir deg tilgang til den nyeste kunnskapen som våre fagfolk forsker på. Våre forskere har erfaring fra både det offentlige og private arbeidslivet. 

 • Arbeidslivets behov er grunnleggende for hvordan vi har utviklet disse studiene. Dermed lærer du det bransjene selv sier at de trenger mer kunnskap om.

 • Studiepoeng er inkludert. Alle emnene er kurs som gir studiepoeng, og kan inngå i en eller flere av Kristianias erfaringsbaserte mastergrader.

 • Opptakskrav kan du lese om det under det enkelte emnet eller studiet.

EBM ledelse + EBM Cyber Content Card IMG

 • Ta en hel, erfaringsbasert mastergrad i ledelse

  En executive master i ledelse gjør deg bedre rustet til å håndtere både dagens og morgendagens utfordringer og omstillingskrav.
  Les mer
 • Ta Norges eneste erfaringsbaserte master i cyber security

  Denne erfaringsbaserte masteren gir deg kompetanse innen analyse og forståelse av trusselbilder.
  Les mer

Hva er unikt med erfaringsbasert master?

Hva skiller erfaringsbaserte mastere fra andre mastere?

 • Du trenger yrkeserfaring for å kunne ta en erfaringsbasert master.

 • En vanlig mastergrad følger som regel et bestemt løp. En erfaringsbasert master kan du ta over flere år, alt etter hva du selv ønsker.

 • Våre erfaringsbaserte mastere gir 90 studiepoeng. Andre mastere fra Kristiania gir 120 studiepoeng.

 • Siden andre deltakere også er i jobb, kan du forvente å lære mye gjennom deling av erfaringer og diskusjoner i gruppearbeid. 

Hva slags kompetanse kan jeg få gjennom dette?

Bilde av Trond Adland, konsernsjef i Lund-gruppen. En person med briller ser tankefullt ut i det fjerne, med et uskarpt naturlig landskap i bakgrunnen.

– Fremtidens ledere må lede på nye måter

– Fremtidens ledere må i større grad sette søkelys på hvordan medarbeidere tenker og føler, bruk tid på å forankre mål, gi mer frihet på aktivitet, samt sikre ekte eierskap til arbeidsoppgavene, sier Trond Adland, konsernsjef i Lund-gruppen.
Les mer

   Kontakt oss

   Har du spørsmål om våre studier, søknadsprosessen, opptakskrav eller hvordan det faktisk er å studere? Bestill en uforpliktende studieveiledning her!
   Les mer

   Andre studietilbud på deltid