Tre personer snakker sammen
Vårt nye tilbud gjør at du kan fornye din kompetanse gjennom forskningsbaserte kurs på masternivå. Kursene er emner som over tid kan bygges til en erfaringsbasert mastergrad.Foto: Kristiania/Jonatan Quintero
 • Emner fra erfaringsbasert mastergrad i ledelse vil gi deg kompetanse som gjør at du kan bidra til omstillingen som nå skjer i arbeidslivet - både for å  styrke et konkurransedyktig næringsliv og en fremtidsrettet offentlig forvaltning.

 • Emner fra erfaringsbasert mastergrad i ledelse for kreativ næring gir faglig påfyll og tyngde for deg som allerede har lederverv i en kreativ bransje, eller som ønsker en unik innsikt for en fremtidig lederstilling i disse bransjene. 

Tilbudet passer for deg som har jobbet noen år, og har ambisjoner om å styrke din kompetanse for å holde deg oppdatert i ditt fagfelt.

Opptakskrav: Les om det under det enkelte programmet.

To personer snakker sammen.
Bli kjent med andre som jobber med tilsvarende oppgaver som deg. Foto: Kristiania/Jonatan Quintero

Fakta om tilbudet

 • Undervisningen tilrettelegges for deg som er i jobb. Trekk inn erfaringer og utfordringer du har i diskusjoner og oppgaveløsning. 
 • Bli ettertraktet: Emnene gir deg kompetanse du trenger for å  bidra til å løse bedriftenes behov for omstilling.
 • Samlingsbasert undervisning: Knytt nettverk med folk fra ulike bransjer og møt deltakere med lignende problemstillinger som deg .
 • Stor valgfrihet: Velg emner som er relevante for deg. Disse kan over tid skreddersys til erfaringsbaserte mastergrader.
 • Forskningsbasert: Du får tilgang til den nyeste kunnskapen som våre fagfolk forsker på. Våre forskere har erfaring fra både det offentlige og private arbeidslivet. 
 • Tett på arbeidslivet: Studiene er etablert i tett samarbeid med arbeidslivets aktører og behov.
 • Studiepoeng: Alle emnene er kurs som gir studiepoeng. De kan inngå i en eller flere av Kristianias erfaringsbaserte mastergrader.

Registrer din interesse 

Oppstart er i januar 2024. Du kan lese mer om graden og emner innenfor ledelse og ledelse for kreativ næring under. Senere vil det også komme informasjon om cybersikkerhet.

Registrer din interesse nå og få ny informasjon om emnene og de erfaringsbaserte mastergrader når dette blir tilgjengelig.

  Om emner og de erfaringsbaserte mastergradene

  Emnene kan lede til en erfaringsbasert mastergrad om ønskelig og sorterer under disse.  

  Erfaringsbaserte mastere

  Spørsmål og svar

  Spørsmål og svar

  Har du andre spørsmål eller kommentarer? Kontakt oss gjerne på studier@kristiania.no.

  Registrer din interesse for kursene på masternivå

  Få oppdateringer om kursene og erfaringsbaserte mastergrader du er interessert i.
  Åpne skjema