Vi har nær kontakt med arbeidslivet og lytter til de behov som finnes der ute, slik at flere kan bygge videre på sin eksisterende kompetanse gjennom kurs og studier hos oss. 

Høyskolen Kristiania ønsker å gi flest mulig anledning til utdanning og personlig utvikling gjennom hele arbeidslivet. Derfor har vi utviklet studieløp som er tilpasset deg som vil ta en utdanning ved siden av jobb. Videreutdanning hos oss kan være alt fra et nettkurs innenfor akkurat det du ønsker, til en hel grad. Kvalitetsstemplet er at du får studiepoeng når du har fullført. Vi tilbyr utdannelse i det formatet som passer best for deg, uansett om du bare har litt tid på kvelden eller om du ønsker å studere på heltid.  Våre nettstudier er spesielt fleksible for deg som er i full jobb.

I vårt utdanningstilbud finner du studier på både bachelor- og masternivå. Felles for våre studier og kurs er at de er arbeidslivsrelevante og praksisnære. Studiene er satt sammen av en rekke spennende emner som også kan kjøpes enkeltvis på nett. Det betyr at du kan håndplukke den kunnskapen du har behov for uten å måtte gjennomføre en hel grad.

Tenk annerledes i en annerledes tid  

Vi er nå inne i en tid hvor mange plutselig står uten jobb eller er permittert fra arbeidsplassen. Det har gitt oss muligheten til å tenke nytt og prøve å gjøre det beste ut av situasjonen. Myndighetene har nå åpnet opp for at arbeidstakere som er permitterte kan ta utdanning

I en ny hverdag hvor flere av oss tilbringer mye tid hjemme kan det å bruke tiden på utdanning være oppløftende for mange. Kanskje dette er tidspunktet for en kompetanseheving eller videreutdanning? Eller kanskje du har lyst til å gjøre noe helt annet enn det du har gjort tidligere?

Ta videreutdanningen Sponsing og eventledelse

Denne utdanningen er for deg som vil lære om hvordan merkebygging, selvledelse, sponsorvirksomhet og eventer kan skape verdier! Du kan velge mellom to eller fire emner.

Nettstudier 

I alle yrker og bransjer er det viktig å holde seg faglig oppdatert. For deg som ønsker å kombinere jobb og studier kan videreutdanning via nett kan være løsningen i en travel hverdag.

Vi tilbringer utallige timer på jobb i løpet av livet, og derfor er det viktig å jobbe med noe du trives med. På jakt etter en ny karreievei? Nettstudier åpner mange dører.  

Visste du at du kan begynne allerede i morgen med å ta et emne på nett? Høyskolen har nesten 150 ulike enkeltemner på nett.  Disse er praksisnære, du kan ta de i ditt tempo og du kan ta de ved siden av jobb. Du kan velge å ta et frittstående emne, eller flere emner for å bygge opp til en grad.

Flere fordeler med nettstudier

Det er mange fordeler med å studere på nett. Du kan blant annet velge mellom hele studier eller en rekke frittstående kurs, og studere hvor og når det passer deg best.

Gratis gjesteforelesning

Elin Ørjasæter er en av våre mange dyktige forelesere og veiledere. I nettkurset operativ personalledelse holder Elin forelesninger med aktuelle temaer, og her får du en gratis smakebit av forelesningen om kommunikasjon og samarbeid.

Veiledning for videreutdanning Vi tilbyr gratis studieveiledning for videreutdanning. Bestill veiledning her!

Master

Konkurransen på jobbmarkedet blir stadig tøffere. Med en master øker du sannsynligheten for å kapre drømmejobben. Mastergraden gir deg også spisskompetanse som gir muligheten til mer tilfredsstillende arbeidsoppgaver i nåværende jobb. Flere av våre mastergradsprogrammer tilbys også som deltidsstudier du kan kombinere med jobb.

Hvorfor ta en mastergrad?

En mastergrad gir så mye mer enn bare faglig påbygging. Du vil også tilegne deg evner og teknikker som vil utvikle deg som menneske, og gjøre deg enda mer ettertraktet hos arbeidsgivere. Ikke minst vil du danne verdifullt nettverk som kan være med deg videre i yrkeslivet.

Årsstudium og videreutdanning 

Nettstudier i samarbeid med Heriot-Watt University i Skottland

 • Master of Business Administration - MBA

  Master of Business Administration er en internasjonalt anerkjent grad som kan åpne mange dører i arbeidsmarkedet, både i Norge og i utlandet.
 • Master of Science in Financial Management

  MSc in Financial Management gir deg som jobber med finans eller økonomi den nødvendige kunnskapen for å kunne bidra med noe vesentlig der det betyr mest for forretningsvirksomheten: på bunnlinjen.
 • Master of Science in Marketing

  MSc in Marketing gir deg en bred innsikt i markedsføringsbegrepet og du vil lære om grunnleggende markedsføringsprinsipper.

Relevante artikler

 • Slik kan du få videreutdanning dekket av arbeidsgiver

  Vil du fylle på med kompetanse, men helst slippe å ta opp mer i studielån? 
 • Bør jeg ta en mastergrad?

  Konkurransen på jobbmarkedet blir stadig tøffere. Med en master øker du sannsynligheten for å kapre drømmejobben, få høyere lønn og mer spennende arbeidsoppgaver.
 • Kvinne sitter bak en resepsjon

  Kombinerer jobb og studier på nett

  Hvordan er det egentlig å ta studier på nett? Tine og Linn-Therese gir deg et innblikk i en nettstudents hverdag.