3231 - Samlingsbasert emne

Arbeidsglede, ledelse og selvledelse

Lær om kildene til arbeidsglede, følelsene som utløses og hvordan du kan påvirke organisasjonen og deg selv

Nivå
Master
Studiested
Samlingsbasert
Studiepoeng
15
Pris
kr 45 900
Oppstart
01. september
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
3231
Emnebeskrivelse
Ingen beskrivelse

Dette er et masteremne på Executive-nivå for deg som har erfaring fra arbeidslivet.

Oppdag veien til et mer balansert og gledesfylt arbeidsliv gjennom vårt nyskapende emne Arbeidsglede, ledelse og selvledelse. Utforsk de dynamiske sammenhengene mellom organisasjonskultur, medarbeidertrivsel og suksess. Dette emnet er en døråpner til en ny forståelse av hvordan arbeidsglede og selvledelse kan transformere ikke bare dine prestasjoner, men hele organisasjonens kultur.

Bygg en bedre organisasjon

Gjennom grundig forskning og dyptgående innsikt tar emnet for seg essensen av glede som en kraftig driver for produktivitet. Utforsk hvordan en støttende organisasjonskultur og muligheten til å påvirke eget arbeid skaper en atmosfære av engasjement og trivsel. Lær om hvordan du kan legge til rette for å oppnå arbeidsglede, din påvirkningsrolle og hvordan du kan utnytte historiefortelling og ikke-verbal kommunikasjon for å inspirere kolleger og fremme samarbeid om arbeidsglede. 

Få frem ditt potensial

Vårt program gir deg også verktøyene til å utøve sunn selvledelse og skape en meningsfull "work-life balance". Fra å utvikle arbeidsglede sammen og for deg selv i hverdagen til å bygge samarbeidskultur mellom ledelse og ansatte, tar emnet deg med på en oppdagelsesreise som vil omdefinere din tilnærming til arbeid og livet generelt. Bli med oss og oppdag hvordan du kan realisere ditt fulle potensial i en organisasjon som verdsetter arbeidsglede og selvledelse. 

Læringsutbytte

Dette studieprogrammet gir deg en grundig forståelse av samspillet mellom arbeidsglede, ledelse og selvledelse. Du vil utforske hvordan arbeidsglede knytter seg til faktorer som jobbtilfredshet, tillit og engasjement, og lære hvordan du kan påvirke disse elementene positivt. 

Gjennom ferdighetene du utvikler, vil du kunne omdanne teoretisk kunnskap om arbeidsglede til praktiske strategier for å skape en trivselsorientert kultur i ulike arbeidsmiljøer. Du vil også lære å navigere etisk gjennom utfordringer og samarbeide på tvers av team og hierarkier. Dette programmet vil gi deg nøkkelen til å forme en mer positiv og produktiv arbeidsarena.

Portrettfoto av Rune Bjerke

Møt emneansvarlig

Rune Bjerke er professor ved Institutt for ledelse og organisasjon. Bjerke forsker på mestring, prestasjoner og merkebygging – hvordan skal organisasjoner utvikle sine kapabiliteter i organisasjonsutviklings- og merkebyggingsprosessen både på organisasjons- og individnivå.

Les mer på Rune Bjerkes ansattside.

Praktisk informasjon

Emne detaljer

Dette emnet inngår i

Arbeidsglede, ledelse og selvledelse

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.