Pedagogisk utvikling og kvalitetsarbeid

 • PedTek

  PedTek er en faglig-administrativ avdeling som består av Senter for pedagogisk utvikling og læringsteknologi- senteret. Avdelingen skal bistå fagmiljøet i utvikling av undervisningskvalitet og digitale læringsressurser.
  Les mer
 • Systematisk kvalitetsarbeid

  På Høyskolen Kristiania skal alle studenter møte studier av høy kvalitet. Høyskolens overordnete mål for kvalitetsarbeidet er å tilrettelegge for et utdanningsløp som legger grunnlaget for at studentene oppnår best mulig læringsutbytte og personlig utvikling i utdanninger som forbereder dem for et arbeids- og samfunnsliv i endring.   
  Les mer

                  

UU + LOKUT Accordion

         

Nyheter

 • Nesten én million til pedagogisk utvikling
  PedTek

  Nesten én million til pedagogisk utvikling

  Hver høst er det mulig å søke om støtte til pedagogisk utvikling. I år kom det inn ni søknader fra fire schools. Som vi hørte på semesterstartsamlingen fikk samtlige tilslag på søknadsmidler. Disse ble tildelt 22. desember. Les om de som fikk tidenes julegave!
  Les mer
 • Semesterets første PedPrat «Nytt og nyttig for faglig»
  PedTek

  Semesterets første PedPrat «Nytt og nyttig for faglig»

  Det er alltid stas å invitere til PedPrat, og 16. september var semesterets første PedPrat på plass. Temaet var «Nytt og nyttig for faglig».
  Les mer
 • Nettverkssamarbeid om UH-pedagogikk
  PedTek

  Nettverkssamarbeid om UH-pedagogikk

  Representanter fra BI, Bjørknes Høyskole, Høyskolen i innlandet og Lovisenberg Diakonale Høgskole var invitert da Senter for pedagogisk utvikling arrangerte nettverksmøte fredag. Målet var å dele erfaringer knyttet til opplegg for basiskompetanse i høyskolepedagogikk.
  Les mer
 • Hva kan vi lære av digital undervisning?
  PedTek

  Hva kan vi lære av digital undervisning?

  PedTek har sett på hva Høyskolen Kristiania kan lære av digital undervisning; hva var utfordrende og hva som har fungert? Dette med et ønske om å forstå mer om hva som kan bidra til god undervisning ved HK i tiden fremover.
  Les mer
 • Søk om pedagogiske utviklingsmidler
  PedTek

  Søk om pedagogiske utviklingsmidler

  Kristiania har engasjerte og kompetente undervisere og vi oppfordrer nå alle som ønsker å gjøre undervisningen enda bedre om å søke støtte til pedagogisk utviklingsarbeid fra vårt pedagogiske utviklingsfond. Fristen er om snaue to måneder.
  Les mer
 • Få hjelp til å søke om å bli merittert underviser
  PedTek

  Få hjelp til å søke om å bli merittert underviser

  Merittert status tildeles fagansatte som yter en særlig innsats innen utvikling av undervisning. Her er alt du trenger å vite om hvordan du kan søke om å bli merittert for din innsats som underviser i 2020.
  Les mer
 • PedPrat er igang igjen
  PedTek

  PedPrat er igang igjen

  PedTek inviterer til semesterets første PedPrat midt i september. Hver måned denne høsten vil det bli en times inspirasjon på Zoom for faglig ansatte om ulike temaer knyttet til utvikling av undervisning. Her deles tips fra kollegaer og eksterne fagfolk.
  Les mer
 • Få en-til-en veiledning om forskning på egen undervisning
  PedTek

  Få en-til-en veiledning om forskning på egen undervisning

  Få en-til-en veiledning om forskning på egen undervisning – uansett hvilken fase av arbeidet du er i.
  Les mer