Mann i dress.

Kompetanseområder

Vi har et bredt utvalg av studier, utviklet i samarbeid med arbeidslivet. Disse kan vi tilpasse og skreddersy, slik at du og bedriften din får akkurat den kompetansen dere trenger for å nå strategiske mål. 

 Vi tilbyr studier, emner og kurs innen følgende fagområder:

Fagområder accordion

Møt teamet

 • Gerda M. Sørli Brechan

  Gerda har et hjerte som banker for å skape vekst i næringslivet gjennom målrettet og tilpasset kompetanseheving.

 • Kristine Pollen Briså

  Kristine er en erfaren sparringspartner som ser behov og muligheter så bedrifter kan nå sine strategiske mål.

Våre studier skiller seg ut

 • Kvinne med laptop i en sofa.

  Fleksibilitet

  Kristiania tilbyr de mest fleksible utdanningene og kompetanseløftene. Ingen andre tilbyr studier og emner hvor det er studenten selv som bestemmer når og hvor hen vil studere. På den måten kan studenten følge undervisningen i sitt eget tempo, slik at det alltid passer med både arbeidshverdag og privatliv.

 • Skreddersydde opplegg

  Har din bedrift eller organisasjon behov for spisset kompetanse eller unike kombinasjoner av fag? Kristianias videreutdanninger kan spesialtilpasses deres behov, slik at de ansatte får akkurat den kompetansen som trengs for at dere skal nå deres virksomhetsstrategiske mål. Dette gjelder alle våre videreutdanninger, enten det dreier seg om mikroemner eller hele bachelorgrader.

 • Foto av mann foran høyblokk.

  Oppdatert kunnskap

  Våre videreutdanninger er alltid bygget på det siste innen bransjeutvikling og forskning. Tett kontakt med arbeidslivet og en bransjeorientert forskningsstab gjør at våre tilbud gir bedriften det kompetanseløftet som trengs for å lykkes – både i dag og i fremtiden.

 

Bli kontaktet for en uforpliktende prat

Samtykke

Personvern

Artikler

Les mer om videreutdanning