Hvorfor samarbeide med Kristiania om videreutdanning?

Fleksibilitet: Vår læringsplattform gjør at dine ansatte kan studere når det passer dem best uansett arbeidshverdag og privatliv.

Tilpasset virksomheten: Kristianias videreutdanninger kan skreddersys virksomhetens behov. Slik får de ansatte akkurat den kompetansen som trengs for at dere skal nå deres strategiske mål. 

Oppdatert kunnskap: Våre videreutdanninger er alltid bygget på det siste innen bransjeutvikling og forskning. 

Bli kontaktet for en uforpliktende prat

Samtykke

Dette kan vi tilby

Vi har et bredt utvalg av studier, utviklet i samarbeid med arbeidslivet. Disse kan vi tilpasse og skreddersy, slik at dere får akkurat den kompetansen dere trenger for å nå strategiske mål. 

 Vi tilbyr studier, emner og kurs innen følgende fagområder:

Fagområder accordion

Møt teamet

Kristiania har et eget team som kan skreddersy videreutdanning og kompetanseløft for din bedrift, organisasjon eller virksomhet.

 • Gerda M. Sørli Brechan

  Gerda har et hjerte som banker for å skape vekst i næringslivet gjennom målrettet og tilpasset kompetanseheving.

 • Kristine Pollen Briså

  Kristine er en erfaren sparringspartner som ser behov og muligheter så bedrifter kan nå sine strategiske mål.

Våre studier skiller seg ut

 • Kvinne med laptop i en sofa.

  Fleksibilitet

  Kristiania tilbyr de mest fleksible utdanningene og kompetanseløftene. Våre studier og emner er nemlig tilgjengelig for dere via vår læringsplattform, slik at dere kan studere når det passer dere best uansett arbeidshverdag og privatliv – i deres eget tempo.
 • Skreddersydde opplegg

  Har din bedrift eller organisasjon behov for spisset kompetanse eller unike kombinasjoner av fag? Kristianias videreutdanninger kan spesialtilpasses deres behov, slik at de ansatte får akkurat den kompetansen som trengs for at dere skal nå deres virksomhetsstrategiske mål. Dette gjelder alle våre videreutdanninger, enten det dreier seg om mikroemner eller hele bachelorgrader.
 • Foto av mann foran høyblokk.

  Oppdatert kunnskap

  Våre videreutdanninger er alltid bygget på det siste innen bransjeutvikling og forskning. Dyktige forelesere med tett kontakt med arbeidslivet, samt en bransjeorientert forskningsstab, gjør at våre tilbud gir dere det kompetanseløftet som trengs for å lykkes – både i dag og i fremtiden.

Artikler

Les mer om videreutdanning