I tillegg til kursmateriellet i læringsportalen din, er det i de fleste kurs en tilhørende pensumliste med bøker du må kjøpe. Pensumliste ser du på hver enkelt kursside.

Du må selv kjøpe pensumbøkene til studiene dine, men vi anbefaler deg å gjøre noen søk på nettet for å sjekke priser. Det kan du spare mye penger på. Bokhandlerne opererer med ulike priser, og det lønner seg ikke nødvendigvis å kjøpe alle bøkene på ett sted.

Det er enkelt å kjøpe bøker på nett, men husk å søke etter riktig utgave av boken. Det gjør du enklest ved å bruke ISBN nummeret som søkekriterium. Nummeret et unikt for hver enkelt bok.  

Du kan søke etter bøker på følgende måte:

  • Kopier ISBN nummeret (ctrl + c) fra pensumlisten.
  • Lim det inn i (ctrl + v) søkefeltet hos forhandleren.

Haster det å få boken?
Sjekk også forventet leveringsdato. Denne varierer fra bokhandel til bokhandel.

Kjøp av nye bøker

Kristiania har en egen Akademika-butikk i Prinsensgate 11 i Campus Kvadraturen hvor du kan kjøpe nye pensumbøker. I tillegg kan du bestille pensum på nett hos akademika.no.

Kjøp av brukte bøker 

Nasjonalbibliotekets arkiv

Nasjonalbiblioteket har som mål å skanne og tilgjengeliggjøre norsk litteratur utgitt til om med 2000 via nettsiden bokhylla.no.

Der kan hvem som helst registrere seg og få tilgang til alt innhold. Det betyr at du kan få tilgang til norsk pensumlitteratur – helt gratis. Det eneste kriteriet er at innholdet aksesseres via en norsk ip-adresse.