Alle årsstudier på nett

 • Bedriftsøkonomstudiet

  Bedriftsøkonomstudiet

  Bedriftsøkonomstudiet er en årsenhet som gir deg en formell kompetanse i økonomi og administrasjon og egner seg godt som tilleggsutdanning eller i kombinasjon med annen høyskoleutdanning.
  Les mer
 • Ernæring og helse

  Ernæring og helse

  Årsenheten i ernæring og helse gir deg en innføring i ernæringsfysiologi, med fokus på blant annet kroppens energiomsetning, næringsstoffenes fysiologiske virkning og forebygging og behandling av livsstilsrelaterte sykdommer.
  Les mer
 • Grunnmedisin

  Grunnmedisin

  Årsenheten i grunnmedisin gir deg kunnskap om anatomi, fysiologi og sykdomslære. Her lærer du først om den friske menneskekroppen, og deretter om forskjellige sykdomsprosesser og sykdommer som rammer mennesker.
  Les mer
 • HR og personalledelse

  HR og personalledelse

  Årsenhet i HR og personalledelse gir deg en mulighet til å styrke din faglige kompetanse slik at du kan forvalte og utvikle menneskelige ressurser i en organisasjon.
  Les mer
 • Innholdsmarkedsføring

  Innholdsmarkedsføring

  Innholdsmarkedsførere skiller seg fra andre markedsførere ved at de bruker journalistiske og fortellende metoder og teknikker i kommunikasjonen.
  Les mer
 • Markedsføring og salg

  Markedsføring og salg

  Årsenhet i markedsføring og salg gir deg mulighet til å styrke din faglige kompetanse slik at du forstår strukturene og prosessene som inngår i en moderne salgs- og markedsføringsavdeling.
  Les mer
 • Pedagogikk

  Pedagogikk

  Årsenhet i pedagogikk tar for seg pedagogiske grunnbegreper, og hva som kjennetegner god pedagogikk. Studiet tar utgangspunkt i pedagogiske teorier, og vektlegger det kreative aspektet ved pedagogisk arbeid.
  Les mer
 • PR og kommunikasjon

  PR og kommunikasjon

  Årsenheten i PR og kommunikasjon gir deg en innføring i taktisk, praktisk og teoretisk kunnskap innenfor faget PR og kommunikasjon.
  Les mer
 • Psykologi

  Psykologi

  Felles for de som jobber med psykologi, er en interesse og forståelse for hvordan vi mennesker fungerer, fra biologi til samfunn. Med en årsenhet i psykologi vil du lære kunnskap og teknikker som vil være relevante for mange fagområder.
  Les mer
 • Rettsvitenskap

  Rettsvitenskap

  Årsenhet i rettsvitenskap gir kompetanse for å identifisere og løse juridiske problemer innenfor de sentrale rettsområdene.
  Les mer
 • Spesialpedagogikk

  Spesialpedagogikk

  Årsenheten i spesialpedagogikk passer for deg som vil forstå og legge til rette for god læring og utvikling hos barn, unge og voksne med spesialpedagogiske behov.
  Les mer

Nettstudier ble løsningen for Motorcross-stjernen

Ved siden av å forelese på Olympiatoppen tar Genette Våge et årsstudium i pedagogikk på nett.
Les om hvordan Genette kombinerer jobb og studier

Artikler om livet som nettstudent

 • Ta 2,5 studiepoeng om gangen
  Nettstudier

  Ta 2,5 studiepoeng om gangen

  Mikroemner er korte, heldigitale kurs som gir tilgang til fleksibel og raskt tilgjengelig kompetanseheving. Velg mellom tre mikroemner innen digital forretningsforståelse.
  Les mer
 • 9 spennende kurs du kan ta på nett
  Nettstudier

  9 spennende kurs du kan ta på nett

  På jakt etter spennende nettbaserte kurs? Da har du kommet til rett plass. Her er våre 9 tips til kurs du kan ta i ditt eget tempo over nett.
  Les mer
 • 9 millioner til kursing av arbeidsledige og permitterte
  Nettstudier

  9 millioner til kursing av arbeidsledige og permitterte

  Høyskolen Kristiania tilbyr gratis kurs og utdanning til permitterte, ledige, unge og nyutdannede til en verdi av over 9 millioner kroner.
  Les mer
 • Jakter drømmejobben via nettstudier
  Nettstudier

  Jakter drømmejobben via nettstudier

  Etter å ha fått smaken på nettstudier i psykologi er ikke Sara i tvil – hun foretrekker å studere på nett fremfor tradisjonelle studier.
  Les mer
 • Styrker karrieremulighetene på nett
  Nettstudier

  Styrker karrieremulighetene på nett

  Kjenner du på lysten til å videreutdanne deg? Hvis du allerede er i jobb, kan det være vanskelig. Gjør som Linn Merete Sandvold, og ta utdanningen på nett!
  Les mer
 • Nå lanserer vi emner i tjenestedesign og innovasjon på nett
  Nettstudier

  Nå lanserer vi emner i tjenestedesign og innovasjon på nett

  Arbeidsmarkedet skriker etter gode tjenestedesignere. Nå kan du få nye ferdigheter med å studere tjenestedesign på nett.
  Les mer