Akademia WSB

WSB University ligger i Dąbrowa Górnicza i den sørlige delen av Polen, bare 1 time med bil unna Krakow. Her er det mange fasiliteter å finne, blant annet fine landemerker som Rabsztyn Castle WSB er en av favorittene blant utvekslingsstudenter, med over 2000 internasjonale studenter fra 60 ulike nasjonaliteter.

Semesterinndelingen ved WSB er som følger:  
- Høstsemesteret går fra oktober – februar 
- Vårsemesteret går fra februar til juni  

Collegium Humanum - Szkoła Główna Menedżerska

Collegium Humanum - Szkoła Główna Menedżersk er å finne i hjertet av Polen, midt i hovedstaden Warszawa. Omringet av alle fasilitetene hovedstaden har å by på, vil du i tillegg finne et miljø som fremmer tverrfaglig læring og personlig utvikling.  

Semeserinndelingen ved Collegium Humanum er som følger: 
- Høstsemesteret går fra september - januar
- Vårsemesteret går fra februar - juni

Poznan University of Medical Sciences

Poznan University of Medical Sciences (PUMS) ligger midt mellom Warzawa og Berlin, med i underkant av tre timer med tog fra begge hovedstedene. En velkjent by for mange medisinstudenter fra Skandinavia og det første universitetet i Polen som tilbød medisinutdanning på engelsk. Dette er universitetet for deg som vil ha et opphold ved et veldrevet medisinsk fakultet, med gode tilpassede fasiliteter og tett samarbeid med de lokale sykehusene. Byen er en av Polens eldste og med et innbyggertall på en halv million på størrelse med Bergen.

Bachelor i Biomedisin har PUMS som utvekslingsalternativ. Emner som må dekkes i fjerde semester for biomedisin-studenter er: Immunology, Microbiology, og Anatomy and Histology (alle med 10 studiepoeng/ECTS hver). Tilbudet om utveksling på biomedisin, tar forbehold om at man til enhver tid finner matchende fagkombinasjoner.

Semesterinndelingen ved PUMS er som følger:

  • Høstsemesteret går fra august til desember
  • Vårsemesteret går fra januar til mai

 

University of Lodz

University of Lodz er det største universitetet i den sentrale delen av Polen. Byen Łódź er den tredje største byen, og samtidig hovedsenteret for tekstil- og filmindustrien samt elektronikk- og underholdningsbransjen i Polen. Her vil du ha muligheten til å besøke en av de lengste handlegatene i Europa, og oppleve byens museer og kulturelle scener. I tillegg vil du finne parker som Łagiewniki Park og Manufaktura Park, som tilbyr en fin kontrast til byens travle gater.

Semesterinndeling ved University of Lodz er som følger
- Vintersemesteret går fra 1. oktober - 25. februar
- Sommersemesteret går fra 26. februar - 30. september