Altinbas University

Altinbas University ble stiftet i 2008 og har på svært kort tid etablert seg som et attraktivt student- og forskningsbasert alternativ. De er svært godt tilpasset Kristiania, med samme studieprofil, størrelse både i forhold til antall studenter og ansatte. I tillegg er Altinbas også en privat uavhengig stiftelse, med sentrumsbasert campus i Istanbul. De er internasjonale og det meste av studieløp og emner undervises på engelsk, nær halvparten av studentmassen er internasjonale og følger studier innen helse, teknologi, ledelse og design. 

Semesterinndelingen er som følger:
- Høstsemesteret går fra oktober - januar
- Vårsemesteret går fra februar - mai

 

Bilgi University

Bilgi University er et velkjent privat universitet i Istanbul, Tyrkia. Universitetet tilbyr et stort antall fag på engelsk innen School of Arts, Design and Media, School of Economics, Innovation and Technology og School of Communication, Leadership and Management.

Semesterinndelingen hos Bilgi University er som følger:
- Høstsemesteret går fra september – januar
- Vårsemesteret går fra februar – june

Istanbul University

Istanbul University er et av de eldste universitetene i Tyrkia og har en fantastisk beliggenhet midt i Istanbul. Kristiania sin avtale er foreløpig med fakultetet for økonomi og passer derfor best for studenter ved School of Economics, Innovation and Technology, og studiene med økonomifokus. Beliggenheten er spennende midt mellom vest og øst, en ikonisk by med en komplett blanding av ulike kulturer.

  Semesterinndelingen hos Istanbul University er som følger:
  - Høstsemesteret går fra september - januar
  - Vårsemesteret går fra januar - juni

   

  Kadir Has University

  Kadir Has University er et universitet med hovedcampus midt i Istanbul. De har bl.a. studieprogram i kommunikasjon og logistikk, men også et bredt utvalg andre emner, innen fem fakulteter. Hovedcampusen er bygget rundt en konvertert tobakkfabrikk, og har vunnet en pris for restaureringen.

  Semesterinndelingen hos Kadir Has er som følger:
  - Høstsemesteret går fra september - desember
  - Vårsemesteret går fra januar - mai