Istanbul University

Istanbul University er et av de eldste universitetene i Tyrkia og har en fantastisk beliggenhet midt i Istanbul. Kristiania sin avtale er foreløpig med fakultetet for økonomi og passer derfor best for studenter ved School of Economics, Innovation and Technology, og studiene med økonomifokus. Beliggenheten er spennende midt mellom vest og øst, en ikonisk by med en komplett blanding av ulike kulturer.

  Høst: september - januar
  Vår: januar - juni

   

  Altinbas University

  Altinbas University ble stiftet i 2008 og har på svært kort tid etablert seg som et attraktivt student- og forskningsbasert alternativ. De er svært godt tilpasset Kristiania, med samme studieprofil, størrelse både i forhold til antall studenter og ansatte. I tillegg er Altinbas også en privat uavhengig stiftelse, med sentrumsbasert campus i Istanbul. De er internasjonale og det meste av studieløp og emner undervises på engelsk, nær halvparten av studentmassen er internasjonale og følger studier innen helse, teknologi, ledelse og design. 

   

  Bilgi University

  Bilgi University er et velkjent privat universitet i Istanbul, Tyrkia. Universitetet tilbyr et stort antall fag på engelsk innen School of Arts, Design and Media, School of Economics, Innovation and Technology og School of Communication, Leadership and Management.

  Fall semester 2022 : mid September – early January
  Spring Semester 2023 : early February – late June

   

  Kadir Has University

  Kadir Has University er et universitet med hovedcampus midt i Istanbul. De har bl.a. studieprogram i kommunikasjon og logistikk, men også et bredt utvalg andre emner, innen fem fakulteter. Hovedcampusen er bygget rundt en konvertert tobakkfabrikk, og har vunnet en pris for restaureringen.

  Akademisk kalender:

  • August - Januar
  • Februar - Juni