To unge studenter som krysser gaten i Oslo

HR er et fagområde i kraftig vekst og utvikling, og i dag har de fleste bedrifter en egen HR-funksjon. Vi er Norges største utdanner av HR-kandidater, og ikke bare har vi en skyhøy gjennomføringsprosent – de fleste får relevant jobb allerede 6 måneder etter studiene er ferdig. 

I takt med at HR-avdelingene i arbeidslivet får nye oppgaver og i stigende grad deltar i beslutningsprosesser på øverste ledelsesnivå, har vi utvidet vårt tilbud innen HR-studier du ikke finner noe annet sted. 

Noe du lurer på?

Våre studentambassadører kan svare deg på nesten alt.

Få gratis studieveiledning på nett!

Fleksibel studiemodell

Tidligere har du kunnet velge mellom de populære bachelorstudiene HR og personalledelse, samt HR, organisasjonspsykologi og ledelse. Nå kan du i tillegg velge å studere den aktuelle spesialiseringen HR, teknologi- og digitaliseringsledelse.

Disse spesialiseringene har felles første studieår, hvor du får en generell forståelse av HR-faget. Deretter starter spesialiseringen. 

Dersom du skulle finne ut at du heller vil ta en annen spesialisering, kan du bytte etter første studieår. Du kan altså søke deg inn på HR og personalledelse, men velge å heller fordype deg i helsefremmende arbeidsliv når du har blitt litt mer kjent med faget.

Flytskjema som viser hvordan man kan bygge opp et spennende HR-løp på Høyskolen Kristiania

Ta en dobbel bachelorgrad

Det å kunne skifte spesialisering etter at studiene har startet er bare en av fordelene med å studere HR på Kristiania. Om du tenker flere av spesialiseringene virker spennende, så har vi en gladnyhet. Studieløpet er nemlig lagt opp slik at etter at bacheloroppgaven er levert, kan du bygge på graden ytterligere med et fjerde år og få to bachelorgrader.

Med 60 studiepoeng i en ny spesialisering får du jammen meg en bachelor i den spesialiseringen også! Dette lar deg f.eks. starte med HR og personalledelse, for så å bygge på med en spesialisering i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse.

Mulighet for videre studier

For de av dere som vil ha en høyskole med mastermuligheter, frykt ikke. Sammen med det nye studieløpet vil du også kunne velge mellom to masterspesialiseringer. Disse masterne lar deg enten spisse deg mot et felt, gjennom Master i strategisk HR, eller få bred innsikt og praktiske ferdigheter innen ledelsesfeltet med Master i ledelse.

PS: Har du funnet ditt kall, har du også muligheten til å ta doktorgrad i kommunikasjon og ledelse.

Foto av kvinnelig student foran en trikk.

Interesse for HR?

Er du en sånn som kommer godt overens med alle typer mennesker? Fornøyde ansatte er oppskriften for at en bedrift skal lykkes, og da trenger man HR-ansatte med en teft for folk.
Se fagområdesiden her!