Tre studenter avbildet i Urtegata.
Med en dobbel bachelorgrad i HR får du en bredere kunnskapsbase, noe som åpner en rekke spennende dører ut i arbeidslivet og gir flere karrieremuligheter.Foto: Høyskolen Kristiania/Jonatan A. Quintero

– Vi vet at HR-bransjen har behov for ansatte med en bredere kunnskapsbase og ikke «bare» fordypning slik man får ved å ta en mastergrad. Derfor har vi utviklet tre doble bachelorgrader innen HR, forteller Tine Svane Hansen, nestleder ved Kristiania.

Foto av mann foran en park.

HR-studiene ble starten på internasjonal karriere

Mathias tok en bachelor i HR og personalledelse og gjør nå karriere i Salesforce i London.

Les mer her!

Med en dobbel bachelorgrad i HR får du mulighet til å ta to bachelorgrader på fire år. Studieprogrammene er lagt opp slik at du tar ett år med påbygning (60 studiepoeng) etter gjennomført bachelorgrad (180 studiepoeng). Studieprogrammene passer for deg som har studert HR, salg, markedsføring eller kommunikasjon og er åpne for studenter fra andre studiesteder enn Kristiania. 

– Studieprogrammene passer også godt for studenter uten HR-bakgrunn. Har du for eksempel studert markedsføring og drømmer om å bli markedssjef, stiller du enda sterkere med kompetanse innen områder som ledelse og organisasjonspsykologi, forklarer Svane.

Hun legger til at HR-studiene ved Kristiania er kjent for et godt studiemiljø, dyktige forelesere, tett oppfølging og praktisk undervisning.

– De doble bachelorgradene gir studentene en bredere kunnskapsbase, med helt konkrete verktøy som bransjen etterspør. Dette åpner mange spennende dører ut i arbeidslivet og gir flere karrieremuligheter. 

  • De doble bachelorgradene i HR har oppstart høsten 2022, og her kan du lese litt mer om hver av dem:

Dobbel bachelor i HR og personalledelse:

I løpet av en dobbel bachelorgrad i HR og personalledelse vil du lære mye om hvordan HR-avdelingen bidrar til virksomhetens resultater og strategiske utvikling. Du vil studere HR-avdelings rolle i organisasjonen og se hvordan den bidrar til å tiltrekke, rekruttere, utvikle og beholde gode medarbeidere. Du vil også studere fag og emner som er helt avgjørende for å gjøre virksomheten til en ryddig og profesjonell arbeidsgiver, hvor folk har skikkelig lyst til å jobbe.

Dobbel bachelor i HR, organisasjonspsykologi og ledelse:

Tar du en dobbel bachelorgrad i HR, organisasjonspsykologi og ledelse, vil du få en grunnleggende innføring i en rekke temaer innen HR-faget. Du vil få en bedre forståelse av forretningsdrift, samt hvordan omgivelsene og samfunnet påvirker virksomheten.

Du vil studere ledelse av mennesker og organisasjoner, hvordan ledere og ledelse kan utvikles, samt hvordan endrings- og omstillingsprosesser bør håndteres. I tillegg vil du få et innblikk i organisasjonens ulike sosiale systemer, og hvordan disse henger sammen og påvirker hverandre.

Dobbel bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse:

Gjennom Dobbel bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse vil du få innsikt i hvordan vi kan påvirke og ivareta det som skjer med mennesker, organisasjoner og ledelse når digitalisering, roboter og kunstig intelligens erstatter manuelt arbeid og endrer arbeidsmåter. Du vil studere hva teknologi og digitalisering er, hvordan du kan ta HR-systemer i bruk i operativt arbeid, samt hvordan kommunikasjon, informasjonshåndtering og nettverk utvikles.

Vil du ta en dobbel bachelor i HR?

Ved Høyskolen Kristiania finnes det mange muligheter for deg som ønsker å studere HR. Ta et årsstudium, en enkel eller dobbel bachelorgrad eller fordyp deg i emnet med en mastergrad, enten på heltid eller deltid. Valget er ditt!
Se alle HR-studiene her