Foto av tre studenter som sitter på en gangbro.

Bachelor - Bergen og Oslo

Dobbel bachelor i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse

Arbeidslivet trenger mennesker som forstår hvordan teknologi, kultur og samfunn henger sammen. Tar du en dobbel bachelorgrad i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse på fire år, får du kompetanse som blir stadig mer ettertraktet i arbeidsmarkedet!

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
1 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Overgangen fra industriell til digital teknologi utfordrer oss til å se nytt på måtene vi jobber på. I det kommende arbeidslivet handler det om å bruke teknologi på nye måter, også i samspill med mennesker. HR-avdelinger vil derfor komme til å trenge mer og mer teknologi- og digitaliseringskompetanse innen personalarbeid.

Tar du en dobbel bachelor i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse, får du to bachelorgrader i løpet av fire år. Studieprogrammet er lagt opp slik at du tar ett år med påbygning (60 studiepoeng) etter gjennomført bachelorgrad (180 studiepoeng). Dette gir deg en bredere faglig kunnskapsbase, noe som igjen kan åpne opp et større jobbmarked og flere karrieremuligheter. 

Hva lærer du?

Gjennom studiet vil du få innsikt i hvordan vi kan påvirke og ivareta det som skjer med mennesker og organisasjoner når digitalisering, roboter og kunstig intelligens erstatter manuelt arbeid og endrer våre arbeidsmåter. Vi studerer hva teknologi og digitalisering er, hvordan vi kan ta dette i bruk i operativt arbeid, samt hvordan kommunikasjon, informasjonshåndtering og nettverk utvikles. Vi ser også på hvordan teknologi og digitalisering påvirker ledere og medarbeidere i organisasjonen.

Du vil blant annet fordype deg i emner som:

 • AI, robotisering og HR Tech  
 • Digitaliseringsledelse og kommunikasjon 
 • Menneske-Maskin-Organisasjon 
 • HR-analyser og forretningsutvikling 

Artikler

Hva kan du bli?

Med en dobbel bachelorgrad i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse vil du bli en ettertraktet arbeidssøker og kvalifisere til en rekke ulike roller i en HR-avdeling. Du vil kunne bidra med lederstøtte, forretningsutvikling og organisasjonsutvikling samt gjennomføre analyser og delta i strategiske beslutninger. Du vil også kunne jobbe i konsulentvirksomheter innen teknologi, organisasjon og arbeid, både på individ-, gruppe- og organisasjonsnivå.

Slik er det å være Kristiania-student

Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, linjeforeninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder.

Høyskolen Kristiania har sentrumsnære og moderne lokaler, med fasiliteter som kafeer, biblioteker, lesesaler og møterom. Her finner du også Karrieresenteret, Studentklinikken og en helt egen startup-inkubator, hvor du som student og gründer kan få god veiledning. Målet er at alle skal få en spennende og minnerik studiehverdag, også utenfor klasserommet!

 • Studentlivet er mer enn studier

  Studentlivet er mer enn studier

  Les mer
 • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

  Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Tre studenter som sitter i en trapp og prater

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!

Studieprogramleder

Tine Svane Hansen

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer