CSDA - Conservatorio Superior de Danza de Alicante

Conservatorio Superior de Danza de Alicante er et høyere utdanningsinstitusjon for dans, med utdanninger innen f.eks. klassisk ballett, samtidsdans og spansk dans.

ELISAVA – Barcelona School of Design and Engineering

ELISAVA, School of design and engineering, tilbyr gode programmer innen design og ligger midt i La Rambla  Barcelona.

Semesterinndelingen ved ELISAVA er som følger: 
- Høstsemesteret går fra 15. september - 15. februar
- Vårsemesteret går fra 15. februar - 31. juni

EUSA - University of Seville

University of Seville er en institusjon som tilbyr flere utdanninger, hovedsakelig på undergraduate-nivå, i affiliasjon med Universitetet i Sevilla.

IED Instituto Europeo di Design

IED Instituto Europeo di Design er en designskole med beliggenhet i Barcelona, Spania. Med en plassering innenfor det sentrale Gracia distriktet, vil du ha kort avstand til byen og sjøen. Samtidig vil du ha muligheten til å oppleve verdenskjente bygg som Sagrada familia kirken, og parken Parc Güell.

Semesterinndelingen ved universitetet er som følger: 
- Høstsemesteret går fra september - februar 
- Vårsemesteret går fra februar - juni

La Salle

La Salle, Barcelona er en del av det større Ramon Llull University, og tilbyr bl.a. emner innen informasjonsteknologi, animasjon, multimedia og bedriftsledelse.

TAI Arts University

TAI Arts University er en høyere utdanningsinstitusjon innen kunst, universitet holder til i Madrid. Undervisningen foregår foreløpig kun på spansk. 

UPC - Barcelona Tech

BarcelonaTech, også kalt Barcelona School of Informatics og FIB er del av det større institusjonen UPC. Emnene på bachelornivå krever stort sett spansk. På masternivå tilbyr de tilstrekkelig emner på engelsk til et helt semester.

University of Granada

University of Granada tilbyr emner innen bl.a. informasjonsteknologi. Emnene er hovedsakelig på spansk.

University of Zaragoza

University of Zaragoza er ett av Spanias eldste universiteter. Kristiania har en avtale med Faculty of Economics and Business.

University School Mediterrani, Barcelona

University School Mediterrani i Barcelona er akkreditert av University of Girona og ble etablert i 1987. Det er en liten campus med fokus på turisme og markedsføring. Passer for studenter som ønsker å jobbe innenfor internasjonalt reiseliv. Vi har avtale med deres campus ikke langt fra Pl. Espanya og Camp Nou i Barcelona, der det er små klasser og fokus på bransjenærhet.