Årsstudium - Bergen og Oslo

Markedsføring

Behovet for markedsføringskompetanse øker. En årsenhet i markedsføring er derfor en god investering.

Oppstart
Høst 2021
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Årsstudium
Pris
35 600 kr pr semester1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
1 år
Studiepoeng
60
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Nyhet!

Dette studiet er nytt for opptak 2021!

Markedsføring handler om å jobbe strategisk med å skape verdi, både for bedrifter og kunder. Det er en viktig del av maskineriet for de fleste virksomheter, og behovet for kunnskap og kompetanse innen markedsføring øker.  

Årsenhet i markedsføring vil gi deg relevant og aktuell kunnskap og kompetanse, som gjør deg ettertraktet i arbeidslivet. Gjennom studiet vil du utvikle forståelse for markedsføringens rolle i verdiskaping for virksomheter.

Opptaket for 2021 er stengt

Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året

Hva lærer du? 

Dette studiet gir deg en praktisk og teoretisk forståelse av markedsføring, med emner innen

  • Markedsføring og salg av produkter og tjenester
  • Verdiskaping og kommunikasjon med digital markedsføring
  • Ledelse av organisasjoner og utvikling av forretningsmodeller

Du lærer å analysere ulike markeder og hvordan du kan bruke innsikten i verdiskaping og utviklingen av nye tilbud. Og du får innsikt i hvordan organisasjoner drives og hvordan digitalisering påvirker både organisasjonen og markedsføringen.

Både store og små virksomheter trenger oppdatert og kunnskap om mulighetene digital markedsføring kan gi. Årsenheten i markedsføring gir deg en innføring i digital markedsføringsverktøy som kan være til verdiskaping for ulike virksomheter.

Som student på Årsenhet i markedsføring får du verdifull kontakt med arbeidslivet. Forelesere fra næringsliv, organisasjoner, offentlige etater og andre forskningsmiljøer hentes inn for å illustrere og virkeliggjøre arbeidssituasjonene som venter etter studiene. 

Gjennom caseoppgaver og interaktive forelesninger vil du forstå hvilken rolle markedsføring har for bedrifter, organisasjoner og samfunnet generelt.

Du vil lære å tenke systematisk og forstå hvordan forskjellige deler av organisasjonen sammen bidrar til å skape verdi. Du får også innsikt i hvordan markedsføring påvirker og påvirkes av samfunnet, og hvordan utviklingen i digitale kanaler og verktøy gir nye muligheter og utfordringer. 

Ferdighetene du får etter årsenheten gir deg et godt grunnlag du kan bygge videre på, om du for eksempel ønsker å gå videre med en bachelor i markedsføring og salg-, merkevareledelse- eller forretningsutvikling.

Jobbmuligheter

I dag har de aller fleste bedrifter en egen markedsavdeling eller behov for ansatte som kan markedsføre bedriften. Du kan også jobbe som konsulent i et byrå eller i egen virksomhet.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Studiedetaljer

Foto av Sarah Joy Lyons, studieprogramleder for bachelor i markedsføring og forretningsutvikling.

Studieprogramleder

Sarah Joy Lyons
Les mer om Sarah Joy

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer