Go to main content

Du kan kun søke på en variant av dette studiet

Du har allerede valgt en variant av etter studiet og kan derfor ikke legge til flere varianter. Gå til din søknad for å fjerne, legge til eller endre prioritering.

Bachelor - Oslo

Data Science

Dette er utdanningen for deg som brenner for IT-faget og som ønsker en karriere innenfor et spennende fagområde i vekst.

Med forbehold om endringer
Pris
47 000 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Språk
Engelsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptakinformasjon

Overalt rundt oss jobber forskere og vitenskapsfolk med spennende prosjekter hvor man samler inn enorme mengder rådata, noe som må bearbeides og analyseres for å kunne oppdage fenomener, se sammenhenger og komme frem til spennende konklusjoner.

Funnene kan ofte være banebrytende, men man trenger først kompetente medarbeidere for å finne dem.

Bachelor i Data Science er et nytt studieprogram som gjør deg egnet til å bruke vitenskapelige metoder, prosesser, algoritmer og systemer til å finne kunnskap i både strukturert (bearbeidet) og ustrukturert data.

Søknadsfrist 15. april Søk studieplass her

Ved å bruke den kraftigste maskinvaren, de beste programmeringssystemene og de mest effektive algoritmene, vil du bidra til å løse problemer og utvikle nye forskningsmetoder.

Dette studiet gir deg en grundig innføring i datateknologi, informasjonsteknologi, statistikk, etiske retningslinjer innen data og dataspråkteknologi. Ved fullført utdanning vil du ha en spisskompetanse innen et særdeles spennende fagfelt i vekst, rikt på muligheter.

Hva lærer du?

Bachelor i Data Science lærer deg om grunnleggende emner innen informasjonsteknologi samt det siste fra forskning. Du vil jobbe med reelle caser fra arbeidslivet, det nyeste av IT-verktøy og få en dyptgående forståelse for fag som algebra, programmering og IT-reguleringer.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studieveiledere her

I løpet av studietiden din hos oss vil vi i tillegg fokusere på:

  • Information Risk and Security
  • Machine Learning
  • Big Data and Cloud Computing
  • Research Methods
  • Predictive Analytics

Etter endt studietid vil du ha verktøyene du trenger for å starte på en spennende karriere innen en bransje i rask vekst. Du vil også ha flere mastermuligheter, blant annet mastergradene innen informasjonsteknologi på Høyskolen Kristiania.

Jobbmuligheter

Takket være digitalisering og autonome systemer har det vokst frem et stort behov for kompetente IT-systemikere i en rekke bransjer, både i Norge og i utlandet. Du kan jobbe i både offentlig og privat sektor, eller du kan velge å starte opp for deg selv.

Eksempler på stillinger du vil være aktuell for inkluderer:

  • IT-konsulent
  • Data Scientist
  • Programmerer
  • Løsningsspesialist

Dette er bare et fåtall av mulighetene som vil være tilgjengelig for kandidater som brenner for fagfeltet, og som ønsker å bygge en karriere innenfor en spennende bransje.

Søk på Bachelor i Data Science

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.