Master - Oslo

Information Systems - Business Analytics

Hvis du har lyst til å jobbe med nyskapende IT-løsninger og bygge bro mellom informasjonsteknologi og forretningsdrift, er dette mastergraden du har ventet på!

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Master
Pris
51 200 kr pr semester
Språk
Engelsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
2 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Dette studiet har rullerende opptak

Du kan søke opptak så lenge det er ledige plasser igjen.

Information Systems (IS) skal fungere som en brobygger mellom teknisk IT-kompetanse og forretningsbehov. Å være denne brobyggeren vil gjøre deg til en attraktiv medarbeider i de fleste organisasjoner og bedrifter verden over. 

IS går grundig i dybden på temaer som strategi, ledelse, forretningssystemer og IT-utvikling, samt forbrukeratferd og etterspørsel. Samtidig vil du i løpet av studietiden din hos oss få en overordnet ekspertise om forholdet mellom teknologi og samfunnet. Behovet for kompetent IT-personell har aldri vært høyere, og det forventes at etterspørselen vil øke i tiden som kommer. Med denne mastergraden får du verdifull innsikt, som vil hjelpe deg nå spennende karrieremål i en voksende bransje. 

Hva lærer du?

  I løpet av studietiden din hos oss vil du få avansert kunnskap om informasjonssystemer og hvordan man forsker på disse. Du vil bli dyktig på å analysere teorier, jobbe med hypoteser, utarbeide strategier og foreta gode valg basert på analyse og metode. 

  Emner vi vil gå i dybden på inkluderer: 

  Etter endt studietid vil du har praktiske kunnskaper rundt hvordan man analyserer komplekse problemer relatert til informasjonssystemer, hvordan du kan designe eller anbefale gode løsninger, og hvordan du måler resultater som holder høy standard hos en organisasjon. I tillegg vil du ha ferdighetene som trengs for å kunne skape nye analysemetoder og teknikker.

  Hibaq + Anders content block dobbel

  Hva kan du bli?

  Mastergraden i Business Analytics er utarbeidet i nært samarbeid med næringslivet, for å sikre at du har ettertraktede og ønskede egenskaper når du er ferdig utdannet. 

  Våre tidligere studenter i informasjonsteknologi jobber i dag blant annet som CIO’s, IT-sjefer, forretningsutviklere, programvareutviklere, analytikere, konsulenter og IT-sjefer innen sikkerhet. 

  Etter endt utdanning vil du ha tittelen Master i of Science in Information Systems, og utdanningen kvalifiserer deg også til å studere til en doktorgrad innen et relatert fagfelt eller emne. 

  Slik er det å være Kristiania-student

  På Høyskolen Kristiania får du en studietid som er mye mer enn forelesninger, fag og fakta. Du havner i et klassemiljø som motiverer. Foreleserne sørger for at alle blir ivaretatt, sett og hørt – slik at de virkelig kan prestere. Studentene får god veiledning, og et solid nettverk.  

  Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en egen  studentklinikk, en studentunion drevet frivillig av engasjerte studenter, og flere linjeforeninger.

  • Rykk fremover i køen med en master
   Høyskole

   Rykk fremover i køen med en master

   Les mer
  • Slik er studiemiljøet

   Slik er studiemiljøet

   Les mer
  • Faglig utvikling – også etter forelesning

   Faglig utvikling – også etter forelesning

   Les mer

  Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!

  Les mer om studier innen økonomi, IT og innovasjon

  • – Snart blir Kristiania større enn BI
   School of Economics, Innovation, and Technology

   – Snart blir Kristiania større enn BI

   Rektor Arne H. Krumsvik vil bli husket for å ha snudd opp-ned på Kristiania helt fra starten av. Under hans fire år ble antallet studenter doblet.
   Les mer
  • Irgens blir ny prorektor ved Kristiania
   School of Economics, Innovation, and Technology

   Irgens blir ny prorektor ved Kristiania

   Tredje og siste prorektor er på plass ved Høyskolen Kristiania. Morten Irgens har vært prorektor for forskning to ganger før og forskningsdirektør én gang før.
   Les mer
  • Konferanse om gjenoppbygging i akademia
   School of Economics, Innovation, and Technology

   Konferanse om gjenoppbygging i akademia

   – Dette er ikke et arbeid vi kan vente med til krigen er over. Arbeidet starter nå, sier Morten Irgens, dekan og utviklingsdirektør ved Høyskolen Kristiania.
   Les mer
  • Kapret Kristianias teknologistipend og tok en master i IT
   Nyheter

   Kapret Kristianias teknologistipend og tok en master i IT

   Hibaq søkte på og fikk tildelt Høyskolen Kristianias teknologistipend og begynte på en master i Information Systems.
   Les mer
  Foto av mann med skjegg i blå genser som lener seg på et hvitt rekkverk.

  Studieprogramleder

  Lester Allan Lasrado

  Søk på Master of Information Systems - Business Analytics

  Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer