Master - Oslo

Information Systems - Business Analytics

Denne utdanningen lar deg bygge broer mellom informasjonsteknologi og forretningsdrift, en egenskap som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Master
Pris
47 000 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Engelsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
2 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Ja, se opptaksinformasjon
Med forbehold om endringer
Opptaket for 2020 er stengt Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året Se alle våre nettstudier

Information Systems (IS) er både en profesjonell disiplin og et akademisk felt som skal fungere som en brobygger mellom teknisk IT-kompetanse og forretningsbehov. Å mestre å være denne brobyggeren vil gjøre deg til en attraktiv medarbeider i de fleste organisasjoner og bedrifter verden over.

Som et akademisk felt går IS grundig i dybden på flere temaer som strategi, ledelse, forretningssystemer, IT-utvikling samt forbrukeratferd og etterspørsel. Samtidig vil du i løpet av studietiden din hos oss få en overordnet ekspertise om forholdet mellom teknologi og samfunnet forøvrig. 

Behovet for kompetent IT-personell har aldri vært høyere, og det forventes at etterspørselen vil øke i tiden som kommer. Med en Master of Science in Information Systems: Business Analytics vil du få verdifulle innsikter og ferdigheter som vil hjelpe deg muliggjøre spennende karrieremål i en stadig voksende bransje.

Masteren baserer seg på det nyeste fra forskning og du vil bli undervist av aktive forskere ved Høyskolen Kristiania som gir deg verktøyene du vil trenge for å bli vellykket.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Hva lærer du?  

I løpet av studietiden din hos oss vil du få en avansert kunnskap om informasjonssystemer og hvordan man forsker på dette. Du vil bli dyktig på å analysere teorier, jobbe med hypoteser, utarbeide strategier og foreta gode valg basert på analyse og metode.

Fag vi vil gå i dybden på inkluderer:

  • Data Management
  • IT Governance
  • Applied and Big Data Analytics
  • Advanced Visual Analytics
  • Research Methods 

Etter endt studietid vil du har praktiske kunnskaper rundt hvordan man analyserer komplekse problemer relatert til informasjonssystemer, hvordan du kan designe eller anbefale gode løsninger og hvordan du måler resultater som holder høy standard hos en organisasjon. I tillegg vil du ha ferdighetene som trengs for å kunne skape nye analysemetoder og teknikker.

Du vil jobbe med forelesere som er aktive forskere, få tilgang til problemstillinger fra virkelighetens arbeidsliv og utarbeide løsninger i våre labs på Høyskolen Kristiania.

Jobbmuligheter

Master of Science in Information Systems: Business Analytics er utarbeidet i nært samarbeid med næringslivet for å sikre at du har ettertraktede og ønskede egenskapene når du er ferdig utdannet.

Våre tidligere studenter i informasjonsteknologi jobber i dag som CIO’s, IT-sjefer, forretningsutviklere, programvareutviklere, analytikere, konsulenter og IT-sjefer innen sikkerhet.

Etter endt utdanning vil du ha tittelen Master i of Science in Information Systems, og utdanningen kvalifiserer deg også til å studere til en doktorgrad innen et relatert fagfelt eller emne.

Studieprogramleder

Lester Allan Lasrado
Les mer om Lester Allan

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer