Studenter jobber med briller for eye tracking. Master of Information Systems – Digital Business Systems ved Høyskolen Kristiania.

Master - Oslo

Information Systems – Digital Business Systems

Vil du være den som bygger bro mellom teknologi, selskaper, bedrifter og organisasjoner? Med denne mastergraden får du muligheten til å skape nye løsninger markedet trenger.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Master
Pris
51 200 kr pr semester
Språk
Engelsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
2 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Informasjonssystemer skal bygge bro mellom de tekniske mulighetene som IT gir og forretningsbehov bedrifter, organisasjoner, selskaper og enkeltindivider har. Med denne utdanningen kan du videreutvikle dine analytiske evner, slik at du vil kunne gå inn i ledende stillinger knyttet til organisasjonsutvikling og implementering av forretningsbaserte IT-løsninger. 

Gjennom studiet vil du få kunnskap om informasjonssystemer på individ-, organisasjon- og samfunnsnivå. Med utgangspunkt i reelle caser fra næringsliv og offentlige virksomheter, lærer du å se mulighetene som finnes i teknologi, slik at du kan forbedre og skape helt nye løsninger. 

Hva lærer du?

Med en Master of Science in Digital Business Systems lærer du deg å analysere, konfigurere og iverksette sentrale forretningssystemer. Du vil i tillegg bli i stand til å designe og anbefale forretningsløsninger som for eksempel ERP, CRM, Supply Chain Managementsystemer, Google Analytics og BI-løsninger. 

Gjennom en mastergrad hos oss får du “hands on” erfaring med teknologier knyttet til ERP, Internet of Things in Business, Digital markedsføring og Consumer Neuroscience, Information Visualization og Dashboards. 

I løpet av studietiden din hos oss vil vi i tillegg gå i dybden på teamer som:  

Hva kan du bli?

Dette er en ettertraktet utdanning som er designet for fremtidens arbeidsmarked. Behovet for gode IT-kandidater er enormt, og med dette studiet får du verktøyene og kunnskapene bransjen er på utkikk etter. 

Etter endt studietid kan du blant annet jobbe som: 

 • Forretningsanalytiker
 • ERP- og CRM-konsulent
 • Digital markedsfører
 • IT-leder
 • Prosjektleder innen forretningsutvikling 

Flere av våre tidligere studenter i dette kurset har fått relevante jobber i selskaper som SAP, Xledger, SAS og Microsoft. 

Slik er det å være Kristiania-student

På Høyskolen Kristiania får du en studietid som er mye mer enn forelesninger, fag og fakta. Du havner i et klassemiljø som motiverer. Foreleserne sørger for at alle blir ivaretatt, sett og hørt – slik at de virkelig kan prestere. Studentene får god veiledning, og et solid nettverk.  

Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en egen  studentklinikk, en studentunion drevet frivillig av engasjerte studenter, og flere linjeforeninger

 • Rykk fremover i køen med en master
  Høyskole

  Rykk fremover i køen med en master

  Les mer
 • Slik er studiemiljøet

  Slik er studiemiljøet

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Tre studenter som sitter i en trapp og prater

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!

Les mer om studier innen økonomi, IT og innovasjon

 • Tar en fremtidsrettet bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon
  School of Economics, Innovation, and Technology

  Tar en fremtidsrettet bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon

  Da Høyskolen Kristiania lanserte bachelorgraden i økonomi, teknologi og innovasjon, var ikke Bony i tvil: Dette var studiet for henne!
  Les mer
 • Kristiania lyser ut 17 stipendiatstillinger 
  School of Economics, Innovation, and Technology

  Kristiania lyser ut 17 stipendiatstillinger 

  I juli mottok høyskolen retten til å tildele graden philosophiae doctor (ph.d.). Nå er hele 17 stipendiatstillinger utlyst med søknadsfrist 15. september.
  Les mer
 • Forskning på samspillet mellom klima, økonomi og samfunn tildeles 50 millioner kroner
  School of Economics, Innovation, and Technology

  Forskning på samspillet mellom klima, økonomi og samfunn tildeles 50 millioner kroner

  Forskningsprosjektet «WorldTrans – Transparent Assessment for real people» skal utvikle bedre IA-modeller som viser samspillet mellom klima, økonomi og samfunn. Prosjektet finansieres av Horizon Europe og Høyskolen Kristiania er en av partnerne.
  Les mer
 • Forskningsprosjektet SecureUAV har fått finansiering fra NGI Atlantic
  School of Economics, Innovation, and Technology

  Forskningsprosjektet SecureUAV har fått finansiering fra NGI Atlantic

  Prosjektet «SecureUAV: Energy-efficient malware detection in Unmanned Aeral Vehicles via advanced AI models” har fått 500 000 i finansiering fra NGI Atlantic, et finansieringsprogram under EUs Horizon 2020.
  Les mer
Foto av mann i fornem dressjakke og blå skjorte som poserer for kamera.

Studieprogramleder

Moutaz Haddara

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer