Osteopat behandler en pasient. Videreutdanning i osteopati ved Høyskolen Kristiania.

Videreutdanning - Oslo

Videreutdanning i osteopati

Ønsker du mer kunnskap om tverrfaglig behandling av smerter, eller drømmer du om å starte egen praksis? Ta en videreutdanning i osteopati!

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Videreutdanning
Pris
52 500 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
1 år
Studiepoeng
60
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Venteliste

Dette studiet er fullt for opptak, men du kan fortsatt søke og bli satt på venteliste. 

Høyskolen Kristiania tilbyr Norges eneste fulltidsstudium innen osteopati. Videreutdanningen i osteopati bygger på bachelorgrad i osteopati, og i tråd med internasjonale standarder for utdanning innen osteopati, kreves en 4-årig heltid osteopatiutdannelse.

Videreutdanningen gir deg ny kunnskap og nye ferdigheter gjennom teoretisk og praktisk undervisning samt klinisk praksis på studentklinikken. Dyktige forelesere og veiledere danner bro mellom læringsmålene fra bachelorgraden i osteopati, med videreutdanningen, og eget virke som praktiserende osteopat.

Hva lærer du?

Med denne videreutdanningen lærer du om undersøkelser og behandling av ulike pasientgrupper, samt hvordan psykologiske faktorer påvirker pasienter med smerter.

Studiet legger opp til mye praksiserfaring gjennom studentklinikken. Dette gir studentene bred erfaring med ulike pasientgrupper fra ulike bransjer og samfunnslag. Under kyndig veiledning fra erfarne osteopater drilles studentene i å ta opp sykehistorie, utføre undersøkelser og behandle pasienter slik at de er trygge og effektive i møte med pasienter i arbeidslivet.

I løpet av studietiden vil du også jobbe med emner som:

Videreutdanningen gir deg en fordypning innen osteopati hvor ulike behandlingsmetoder knyttes sammen og aktualiseres i både case-arbeid og med pasienter.

Slik jobber studenter og forelesere sammen på Studentklinikken.

Osteopat behandler kneet til en pasient.

Hva kan du bli?

Osteopati blir stadig mer etablert som behandlingstilbud i Norge, og de fleste uteksaminerte velger å jobbe ved egne klinikker eller i tverrfaglige team innen muskel og skjelettplager. Som diplomert osteopat har du også arbeids- og videreutdanningsmuligheter i flere andre land.

Du har rett til medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og vil få ansvars- og skadeforsikring. I tillegg vil du registreres, slik at du ikke må betale merverdiavgift på tjenestene og behandlingen du leverer.

Slik er det å være Kristiania-student

På Høyskolen Kristiania får du en studietid som er mye mer enn forelesninger, fag og fakta. Du havner i et klassemiljø som motiverer. Foreleserne sørger for at alle blir ivaretatt, sett og hørt – slik at de virkelig kan prestere. Studentene får god veiledning, og et solid nettverk.  

Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en egen  studentklinikk, en studentunion drevet frivillig av engasjerte studenter, og flere linjeforeninger

 • Se våre førsteklasses helsefasiliteter

  Se våre førsteklasses helsefasiliteter

  Les mer
 • Studentlivet er mer en studier

  Studentlivet er mer en studier

  Les mer
 • Hvorfor helsefag er et godt valg for fremtiden
  School of Health Sciences

  Hvorfor helsefag er et godt valg for fremtiden

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Ronja Strømborg Lund

Søk på videreutdanning osteopati

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer