Master - Oslo

Innovasjonsledelse

Ønsker du å lede innovasjonsprosesser og jobbe med kommersiell innovasjon? Da er dette studiet for deg.

Søknadsfrist
20. april
Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Master
Pris
51 200 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
2 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Verden blir stadig mer digitalisert, konkurranseutsatt og klimasårbar. Utfordringene blir stadig mer komplekse, og derfor trenger samfunnet innovative ledere som kan utfordre det eksisterende og finne nye løsninger til forretnings- og samfunnsmessige problemer.

Med dette studiet vil du blant annet lære om rollen innovasjon spiller i samfunnet og om potensialet det har til å gi betydningsfulle bidrag til kulturell, sosial og økonomisk utvikling. Du vil bli i stand til å lede innovasjonsprosjekter og implementere nyskapende idéer for å oppnå strategiske mål.

Interessen for innovasjon er stor hos næringslivet, men hvordan en bedrift lykkes med innovasjon forandrer seg kontinuerlig. Med en Master i innovasjonsledelse lærer du hvilke strategiske og kulturelle tiltak som må til for å utvikle innovasjonsprosesser som vil ta virksomheten inn i fremtiden på en sikker og lønnsom måte.  

Innovasjon for fremtiden

Hva lærer du?

I løpet av studietiden din hos oss vil du tilegne deg avansert teoretisk og praktisk kunnskap om innovasjon og innovasjonsledelse. Du vil også få en dyp forståelse for innovasjonens rolle i samfunnet og hvorfor den er kritisk viktig for samfunnets videre utvikling.

En sentral del av innovasjonsarbeidet handler om å involvere, veilede og bygge relasjoner, noe du vil lære med en Master i innovasjonsledelse. Du vil også få kompetansen som må til for å avdekke endringsbehov og etablere nye handlingsmønstre i virksomheter. Du vil også få kunnskap om hvordan du igangsetter entreprenørielle aktiviteter i etablerte organisasjoner.

I tillegg vil vi fokusere på:

  • innovasjonslederrollen
  • individuelle, organisatoriske og sosiale forhold som påvirker innovasjon
  • innovasjonsfagets utvikling
  • innovasjonsprosesser
  • vitenskapelige metoder og vitenskapsteori 

Etter fullført utdanning vil du være klar for arbeid innen et spennende fagfelt som byr på mange muligheter.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Jobbmuligheter

Etter endt studietid skal du være i stand til å lede innovasjonsprosesser i en organisasjon på en effektiv og ansvarlig måte. Interessen for innovasjon hos næringslivet er stor, men det må gjøres på en analytisk, sikker og lønnsom måte, noe du lærer hvordan du gjør med denne utdanningen. 

Innovasjon er viktig for enhver organisasjon som ønsker å være en del av fremtidens arbeidsmarked, og du vil ha ettertraktet kunnskap og kompetansen som må til for å hjelpe organisasjonen nå sine strategiske mål.

Du vil også kunne bidra til å forbedre og utvikle organisasjonsprosesser og arbeidsrelasjoner, og bevisstgjøre ulike aktører om verdien av en ansvarlig og helhetlig tilnærming til endring. Alt i alt vil dette være med på å gjøre deg til en attraktiv kandidat i fremtidens arbeidsmarked.

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Nicholas Jonathan Ind

Søk på Master i innovasjonsledelse

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer