Ung kvinne med mobiltelefon

Bachelor - Oslo

Digital markedsføring

Vil du bli en av bransjens dyktigste markedsførere? Med den mest komplette bachelorgraden innen digital markedsføring får du verktøyene som trengs for å skape en spennende og god karriere.

Søknadsfrist
20. april
Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Det er i skjæringspunktet mellom teknologi og markedsføring ekte verdi skapes. Norge trenger nysgjerrige mennesker, som ønsker å utfordre det velkjente og finne nye muligheter og løsninger på utfordringer i forskjellige bransjer. Digital markedsføring er en utdanning som kombinerer markedsføring og teknologi, for å få til nettopp dette. Studiet er bransjenært, praktisk og teoretisk, og gir en god forståelse for hva digital markedsføring går ut på.

På Høyskolen Kristiania utdanner vi fremtidens mest allsidige og dyktige markedsførere. Med en bachelor i digital markedsføring vil du være klar til å gå rett fra studier til drømmejobben, og skape endring i en bransje som hele tiden utvikler seg.

Hva lærer du?

På dette studiet lærer du å bruke digitale verktøy og kanaler for å fremme varer og tjenester. Du lærer å utvikle strategier og planlegge digitale kampanjer, lage og sette i gang tekniske løsninger og, ikke minst, analysere og kontrollere effekter av tiltakene. En bachelor i digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania lar deg blant annet studere fag som:

Erfarne forelesere gir deg god innføring i kreativitet, nyskapning, bærekraft, markedsføring og forbrukeratferd. Videre bygger du på med digitale verktøy og webutvikling. Du får verdifull erfaring med å jobbe i kreative team, både med faglige problemstillinger og i tverrfaglige prosjekter.

Hva kan du bli?

Etter fullført utdannelse vil du ha kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gå rett ut i jobb. Denne graden gjør at du kan jobbe som en del av en markedsavdeling, i et reklame- eller digitalbyrå, som en bedrifts digitale ekspert, som en konsulent, eller for deg selv i egen virksomhet.

Du kan blant annet jobbe som: 

 • Digital markedsfører
 • SoMe-ansvarlig
 • Performance Manager
 • Søkemotoroptimaliseringsansvarlig
 • Marketing Manager
 • Content-ansvarlig

Vi gir deg et verdifullt nettverk med kommende kolleger og arbeidsgivere. Forelesere fra bransjen og oppgaver med reelle kunder åpner dører til flere innovative miljøer.

Carlene landet drømmejobben i Geelmuyden Kiese

Carlene i Geelmuyden Kiese som blar i papirer

  Slik er det å være Kristiania-student

  Som markedsføringsstudent på Høyskolen Kristiania vil du være en del av et yrende og utviklende fagmiljø, hvor markedsføring sees fra flere perspektiver. Du vil ha muligheten til å bli kjent med studenter fra andre studier, og bygge nettverk allerede under studiene. Vi jobber tett på bransjen, og du vil være godt rustet til å tre ut i arbeidslivet etter endt utdanning. 

  Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

  • Studentlivet er mer enn studier

   Studentlivet er mer enn studier

   Les mer
  • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Les mer
  • Faglig utvikling – også etter forelesning

   Faglig utvikling – også etter forelesning

   Les mer

  Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!

  Flere artikler fra våre markedsføringsstudier

  • Drømmer om å utvikle fremtidens kreative løsninger
   Bachelor i Markedsføring og forretningsutvikling

   Drømmer om å utvikle fremtidens kreative løsninger

   Kreative Tiril valgte Bachelor i markedsføring og forretningsutvikling – en ny og spennende grad som utdanner morgendagens kloke hoder innen innovasjon og markedsføring.
   Les mer
  • 21-åringen som ble markedssjef
   Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

   21-åringen som ble markedssjef

   Anniken Veland Sætre (21) hadde ikke rukket å levere bacheloroppgaven før jobbtilbudet ble lagt på bordet. I dag jobber hun som markedssjef for Healthy EATS.   
   Les mer
  • Imponerte Norges største bilforhandler
   Master i markedsføringsledelse

   Imponerte Norges største bilforhandler

   Studentene Lisa og Julie sikret seg en unik mulighet for sommerjobb hos Møller Bil med verdiskapende oppgave.
   Les mer
  • Koppdelingsidé tok Lene til topps i klimakonkurranse
   Master i markedsføringsledelse

   Koppdelingsidé tok Lene til topps i klimakonkurranse

   En skoleoppgave om pappkopper plantet en idé som Lene Jakobsen vant årets klimakonkurranse med.
   Les mer

  Studieprogramleder

  Wenche Witberg

  Søk på Bachelor i digital markedsføring

  Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer