Bourdeaux INP

Bourdeaux INP ligger i hjertet av Bordeaux, kjent for sin levende kultur og naturskjønne omgivelser i Nouvelle-Aquitaine-regionen i Frankrike. Når du er på utvekslingsopphold her vil du ha tilgang til en av Frankrikes mest elskede byer, i tillegg til en portal for resten av Frankrike og andre land i Europa. Dette universitetet er for deg som vil utforske akademiske horisonter og fordype deg i et innovativt og tverrfaglig læringsmiljø. Undervisningen foregår på fransk. 


Semesterinndelingen ved Bourdeaux INP er som følger:
- Høstsemesteret går fra september – januar
- Vårsemesteret går fra januar – juni

CNSAD – Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique

CNSAD – Conservatoire national supérieur d’art dramatique er en høyere utdanning innen scenekunst under ledelse av det franske kulturdepartementet.

Ecoles de conde Axe Sud (Toulouse)

Ecoles de conde Axe Sud er en privat designskole med campuser i Marseille og Toulouse. 

EFAP

EFAP School of Communication (L'école des nouveaux métiers de la communication) er en anerkjent og internasjonal skole innen kommunikasjon, reklame og markedsføring. De har flere campus i Frankrike, men Kristiania har avtale med deres campus i Paris. Her har de emner som undervises på engelsk og lokalene ligger i nærheten av latinerkvarteret. 

Semesterinndeling:

  • Høstsemesteret går fra september til desember
  • Vårsemesteret går fra februar/mars til juni

Lenker:

Université Angers

Med engelskspråklige emner og gratis tilbud om å lære seg fransk er Universitetet i Angers et suverent sted for et utvekslingsopphold i den vestlige delen av Frankrike. 10% av alle studentene er utvekslingsstudenter.


Semesterinndelingen ved Université Angers er som følger:
- Høstsemesteret går fra september til desember
- Vårsemesteret går fra januar – mai/juni

École de Communication Visuelle

École de Communication Visuelle er en høyskole innen design, spill og animasjon med campuser i Paris, Bourdeaux, Aix-en-Provence, Lille og Nantes.

Høstsemester 2022: Midt Sept - Slutt Des
Vårsemester 2023:   Start Jan - Slutt Mai

École de Condé

École de Condé er en del av det europeiske nettverket AD Education, og tilbyr utdannelser innen et stort antall designretninger, blant annet grafisk design. De har campuser i Paris, Lyon, Bordeaux, Nice, Nancy, Toulouse, Marseille og Rennes.

Ecole de Psychologues Praticiens

Ecole de Psychologues Praticiens er en institusjon med utdanning innen psykologi på både bachelor og masternivå. De har foreløpig krav til språkkompetanse i fransk, men vil fremover utvikle flere emner som undervises på engelsk. EPP har campus både i Paris og Lyon.