Bilde av Ramadan Sulejman, MBA-student på Høyskolen Kristiania Nettstudier

Master - Nettstudium

Master of Business Administration - MBA

Master of Business Administration er en internasjonalt anerkjent grad som kan åpne mange dører i arbeidsmarkedet, både i Norge og i utlandet.

Studiested
Nett
Oppstart
Hver dag, hele året
Mulig grad
Master
Gjennomføring
Heltid / deltid
Språk
Engelsk
Opptakskrav
Pris
Se pris per emne
Programbeskrivelse

I samarbeid med Heriot-Watt University tilbyr Høyskolen Kristiania Nettstudier et MBA-studium av internasjonal toppklasse i Norge.

Sikter du mot en lederstilling i næringslivet eller offentlige institusjoner, er en MBA et naturlig valg. MBA-studiet egner seg godt for deg som har noe arbeidserfaring, og gir et godt grunnlag for karriereutvikling.

Studieprogrammet kan gjennomføres som et rent nettstudium, eller du kan velge å delta på helgesamlinger i de ulike kjerneemnene som inngår i studieprogrammet. Klikk her for å lese mer om samlingene. 

Studieinformasjon
Studiets styrke er dets tverrfaglighet. Som student eksponeres du for et bredt spekter av problemstillinger som er relevante i moderne forretningsvirksomheter. De ulike kursforfatterne er alle internasjonale kapasiteter innen sine fagområder, og det er imponerende å se hvordan man har klart å kombinere behov for akademisk grundighet og praktisk relevans.

MBA-graden gir deg kunnskap om emner som er grunnleggende for ledelse. Du vil utvikle analytiske ferdigheter som er uunnværlige i problemløsning og beslutningstaking. Den vil gi deg forståelse om ledelsesprosessen og menneskelig atferd i organisasjoner, og gi innsikt i skiftende forretningsklima, økonomiske, sosiale og politiske miljøer som påvirker den kommersielle verden.

Studiet er krevende, og du får ingen MBA fra Heriot-Watt University uten å legge ned et stort arbeid. Belønningen kommer ved at du blir attraktiv i arbeidsmarkedet. Tilbakemeldingen fra tidligere studenter er at en MBA fra Heriot-Watt er en respektert kvalifikasjon i næringslivet og at den bidrar til å åpne de rette dørene.

OBS! Før du kan melde deg opp til emner som inngår i mastergraden, må du søke og få opptak til studiet. Du søker om opptak her.

NB! Dette studiet er ikke støttet av Lånekassen.

Lurer du på noe mer? Vi har samlet all praktisk informasjon om studier ved Edinburgh Business School her.

Studiedetaljer

Studieoppsett

7 kjerneemner

+ 2 valgemner 

Heltid

3 emner per semester

Totalt 3 semestere over 1,5 år

Deltid

2 emner per semester og 3 siste semester

Totalt 4 semestere over 2 år 

Enkeltemne

Fri progresjon

Master of Business Administration består av syv obligatoriske kjerneemner og to valgemner. Du kan også oppnå en Master of Business Administration with specialism, ta deler av programmet eller ta enkeltemner om ønskelig. Se oversikt for de ulike alternativene under:

  • Master of Business Administration: 7 kjerneemner + 2 valgemner
  • Master of Business Administration with specialism: Strategic Planning (7 kjerneemner + 4 spesialiseringsemner) og Finance (8 kjerneemner + 3 spesialiseringsemner)
  • Postgraduate Diploma: 1 kjerneemne + 5 kjerneemner/valgemner
  • Postgraduate Certificate: 1 kjerneemne + 2 kjerneemner/valgemner

Kjernefag

Emnene står oppført i anbefalt rekkefølge. Det inngår samlinger i emner markert med (S). Klikk her for å se når det gjennomføres samlinger.

OBS! Før du kan melde deg opp til emner som inngår i mastergraden, må du søke og få opptak til studiet. Du søker om opptak her.

Vi anbefaler at du kun melder deg opp til emner du ønsker å ta semester for semester.

Studieplanlegger

For deg som ønsker å gjennomføre studiet i eget tempo og/eller har en tilpasset studieplan.

Kjernefag

Valgfag

Du har valgt

Totalt 0 kr 0