Foto av to jenter som sitter med hver sin mac på campus Bergen

Bachelor - Oslo

Digital markedsføring

Vil du bli en av bransjens dyktigste markedsførere? Med den mest komplette bachelorgraden innen digital markedsføring får du verktøyene som trengs for å skape en spennende og god karriere.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Det er i skjæringspunktet mellom teknologi og markedsføring ekte verdi skapes. Norge trenger nysgjerrige mennesker, som ønsker å utfordre det velkjente og finne nye muligheter og løsninger på utfordringer i forskjellige bransjer. Digital markedsføring er en utdanning som kombinerer markedsføring og teknologi, for å få til nettopp dette. Studiet er bransjenært, praktisk og teoretisk, og gir en god forståelse for hva digital markedsføring går ut på.

På Høyskolen Kristiania utdanner vi fremtidens mest allsidige og dyktige markedsførere. Med en bachelor i digital markedsføring vil du være klar til å gå rett fra studier til drømmejobben, og skape endring i en bransje som hele tiden utvikler seg.

Hva lærer du?

På dette studiet lærer du å bruke digitale verktøy og kanaler for å fremme varer og tjenester. Du lærer å utvikle strategier og planlegge digitale kampanjer, lage og sette i gang tekniske løsninger og, ikke minst, analysere og kontrollere effekter av tiltakene. En bachelor i digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania lar deg blant annet studere fag som:

Erfarne forelesere gir deg god innføring i kreativitet, nyskapning, bærekraft, markedsføring og forbrukeratferd. Videre bygger du på med digitale verktøy og webutvikling. Du får verdifull erfaring med å jobbe i kreative team, både med faglige problemstillinger og i tverrfaglige prosjekter.

Hva kan du bli?

Etter fullført utdannelse vil du ha kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gå rett ut i jobb. Denne graden gjør at du kan jobbe som en del av en markedsavdeling, i et reklame- eller digitalbyrå, som en bedrifts digitale ekspert, som en konsulent, eller for deg selv i egen virksomhet.

Du kan blant annet jobbe som: 

 • Digital markedsfører, med en viktig rolle i alt som skjer i de digitale kanalene, som blant annet optimalisering av nettsiden, Google ads, sosiale medier og nyhetsbrev. 
 • SoMe-ansvarlig, med ansvar for den strategiske bruken av sosiale medier til å skape oppmerksomhet rundt bedriften. Innebærer ofte å skrive korte tekster, ta bilder og filmer, redigere og analysere trafikk. 
 • Performance Manager, med ansvar for å analysere tall og trafikk og omgjøre dette til kunnskap og innsikt bedriften kan benytte til å skape enda bedre brukeropplevelser. 
 • Søkemotoroptimaliseringsansvarlig, med ansvar for å forstå hva målgruppen ønsker av bedriften/nettsiden, sørge for at nettsiden er brukervennlig og teknisk tilpasset, og ikke minst optimalisert for søkemotorene. 
 • Marketing Manager, med hovedansvar for kampanjer, innholdet på nettsiden, i sosiale medier og print, og for å utvikle og gjennomføre lanseringen av nye produkter og konsepter.
 • Content-ansvarlig, med ansvar for å produsere og kvalitetssjekke innholdet blant annet på nettsiden, i nyhetsbrev og sosiale medier. 

Vi gir deg et verdifullt nettverk med kommende kolleger og arbeidsgivere. Forelesere fra bransjen og oppgaver med reelle kunder åpner dører til flere innovative miljøer.

Carlene landet drømmejobben i Geelmuyden Kiese

Carlene i Geelmuyden Kiese som blar i papirer

  Slik er det å være Kristiania-student

  Som markedsføringsstudent på Høyskolen Kristiania vil du være en del av et yrende og utviklende fagmiljø, hvor markedsføring sees fra flere perspektiver. Du vil ha muligheten til å bli kjent med studenter fra andre studier, og bygge nettverk allerede under studiene. Vi jobber tett på bransjen, og du vil være godt rustet til å tre ut i arbeidslivet etter endt utdanning. 

  Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

  • Studentlivet er mer enn studier

   Studentlivet er mer enn studier

   Les mer
  • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Les mer
  • Faglig utvikling – også etter forelesning

   Faglig utvikling – også etter forelesning

   Les mer

  Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Tre studenter som sitter i en trapp og prater

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!

  Flere artikler fra våre markedsføringsstudier

  • Kristiania-studenter konkurrerer med Europas største salgstalenter
   Bachelor i markedsføring og salgsledelse

   Kristiania-studenter konkurrerer med Europas største salgstalenter

   Slik knakk bergensstudentene koden og vant salgskonkurransen, her er deres beste salgstips!
   Les mer
  • Fem grunner til at du bør ta et årsstudium
   Årsstudium i markedsføring

   Fem grunner til at du bør ta et årsstudium

   Vanskelig å velge studier? Da er et årsstudium ved Høyskolen Kristiania noe av det smarteste du kan velge!
   Les mer
  • Her er de mest fornøyde studentene
   Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

   Her er de mest fornøyde studentene

   Disse Høyskolen Kristiania-studentene er blant landets mest fornøyde.
   Les mer
  • Kristiania-studenter skal bruke banebrytende teknologi
   Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

   Kristiania-studenter skal bruke banebrytende teknologi

   Kristiania-studenter skal selge digital pizza med en helt ny simulator fra en prisvinnende, norsk læringstech-spesialist.
   Les mer

  Studieprogramleder

  Wenche Witberg

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer