Er du god på å fortelle historier folk lytter til? Eller ønsker du å bli det? På Høyskolen Kristiania tilbyr vi et bredt spekter av studier innen kommunikasjon, en av de mest allsidige yrkesretningene du kan velge. 

Kommunikasjon brukes nemlig overalt, i alle bransjer og i de aller fleste organisasjoner. Studentene fra vår Bachelor i journalistikk er å finne i de fleste mediehus i Norge, og på Bachelor i kreativ markedskommunikasjon lærer du å utvikle, gjennomføre og lede råbra reklamekampanjer. 

Vi satser stort på dette fagområdet, og i 2020 utvidet vi tilbudet vårt med en helt unik mastergrad, nemlig Master i strategisk kommunikasjon

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Enten om du vil jobbe innenfor helse, politikk, journalistikk, finans eller teknologi – dyktige kommunikasjonsfolk er ettertraktet overalt og jobbmulighetene er mange. 

PR er for eksempel et område mange bedrifter ønsker seg ekspertise innen, noe du kan få hos oss med en Bachelor i PR og kommunikasjon.

Samtidig er kommunikasjon noe av det mest kreative og spennende du kan jobbe med. God fortellerteknikk går aldri av moten, og måten du kan formidle et godt budskap på er nærmest ubegrenset.

Kun fantasien setter grenser for hva du kan oppnå med en kommunikasjonsutdanning. 

En bransje i vekst

Høyskolen Kristiania har utdannet dyktige kandidater med kompetanse innen kommunikasjon i årevis, fra journalister til tekstforfattere, PR-agenter og markedskommunikatører. 

Student Carlene smiler og blar i papirer.
Slik fikk Carlene seg jobb i Geelmuyden Kiese Les mer

Felles for dem alle er at de ved endt utdanning stiller klare på arbeidsmarkedet med kunnskapen og erfaringen som bransjen ser etter.  

Og det kommer godt med i disse dager.

De siste årene har det nemlig dukket opp mange spennende jobber for gode kommunikatører, en trend drevet av en teknologisk utvikling som går i et rasende tempo.

Sosiale medier har eksempeltvis snudd opp-ned på kommunikasjonsbransjen, og takket være den raske utviklingen i måtene vi kommuniserer på – nye som gamle – øker behovet for kompetente kommunikasjonsfolk hvert eneste år. 

Det gir deg med kommunikasjonsutdanning mange muligheter!

Studenter på Høyskolen Kristiania står i et av fellesarealene og poserer for kamera.
Bestemt deg? Søk studieplass! Gå til søknadsskjema

En utdanning for fremtiden

På Høyskolen Kristiania legger vi vekt på at du skal lære teknikkene som trengs for at du ikke bare skal være ettertraktet på arbeidsmarkedet om tre år, men også om 10 år og 20 år.

Dette oppnår vi ved å lære deg både grunnleggende og nytenkende teknikker som du trenger for å mestre kommunikasjonsfaget. 

Student Olav står foran et konferanserom og ser inn i kamera og smiler.
Olav landet kremjobb i PR-bransjen etter studiet Se hvordan

Samtidig er vi opptatt av at du skal bli god på selvlæring.

Slik vil du kunne ligge et steg foran konkurrentene når det kommer til å ta til seg ny kunnskap og bruke nye verktøy, noe som igjen gjør at du skiller deg ut i søknadsbunken når tiden er inne for å søke jobb.

Uavhengig om du velger en grad innen PR, journalistikk, eller markedskommunikasjon, så kan du være trygg på at du ved Høyskolen Kristiania møter forelesere som lærer deg akkurat hva du trenger for å lykkes i bransjen, og som faktisk brenner for at du skal lykkes. 

Finn din kommunikasjonsutdanning i listen under!

Bachelorstudier