Fire studenter jobber med skisser rundt en bord. Bachelor i kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Oslo

Kreativ markedskommunikasjon

Bachelor i kreativ markedskommunikasjon gir deg en smakebit av alt kommunikasjonsbransjen har å by på. Her blir du klar for å gå rett ut i jobb og å være en ressurs fra første dag!

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
48 000 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Hvorfor tar vi med oss Kvikk Lunsj når vi skal i marka, men aldri når vi skal på kino? Denne type spørsmål jobber vi med på Bachelor i kreativ markedskommunikasjon. Studiet gir deg kompetanse både i den kreative og den kommersielle siden av det å drive med markedskommunikasjon.

Det gjør at våre studenter er svært godt rustet til å møte den stadig skiftende mediehverdagen og finne sin plass både i markedsavdelinger og i reklame- og kommunikasjonsbyråer.

Våre studenter er i dag kreatører, prosjektledere, rådgivere og markedssjefer.

Er du interessert i et studium som gjør deg godt forberedt til å jobbe med reklame – da er du velkommen til oss på Bachelor i kreativ markedskommunikasjon!

Hva lærer du?

Utdanningen er et bredt og praktisk studium, hvor vi jobber mye i grupper og med med oppdrag fra reelle kunder. Her vil du lære om målgrupper, psykologien bak merkevarer og grunnen til at folk gjør og tenker som de gjør. Studiet har en god balanse mellom det kreative og det merkantile feltet, og du får kunnskapen som trengs for å utvikle, gjennomføre og lede reklamekampanjer og andre prosjekter innen kommunikasjon. Dette er kunnskap som er med på å gjøre deg til en ettertraktet kandidat i de kreative næringene og i bedrifters markedsavdelinger.

Foreleserne på studiet har mange år bak seg fra bransjen og tar dette med seg inn i klasserommet. Vi har ofte gjesteforelesere med lang erfaring, som gir våre studenter innsikt i det siste nye i bransjen. 

Gjennom studiet vil du blant lære om emner som:

Hva kan du bli?

Veldig mange av våre studenter går raskt rett ut i jobb. Utdanningen er allsidig og gir store valgfriheter når det kommer til karriere. Tidligere studenter jobber blant annet innen performance og content, og har titler som: 

 • Prosjektleder i reklame- og kommunikasjonsbyråer
 • Konsulent
 • Markedskoordinator
 • Markedsansvarlig i en salgs- og markedsavdelinger

Med en bachelor i kreativ markedskommunikasjon vil du få en solid utdanning som vil hjelpe deg inn i den kreative bransjen og åpne døren for en spennende karriere.

Content Card With Image (Double): To artikler BKM

 • Foto av man i gate med boblejakke, smiler til kamera.

  Landet spennende jobb i TRY etter studiene

  Andreas Roel Vevle gikk rett fra studier til jobb som digital produsent i det prisvinnende design- og tech-byrået TRY Apt. Han mener studiene forberedte ham godt på livet etter studiene.
  Les mer om hvorfor her!
 • Emilie fikk fast jobb rett etter studiene

  Etter bacheloren var Emilie klar for å sette teori fra forelesningssalen ut i praksis. — Jeg kan takke nettverket mitt gjennom Høyskolen Kristiania for at jeg i dag sitter igjen med en relevant og bra jobb.
  Slik kapret hun drømmejobben!

Slik er det å være Kristiania-student

Bachelorprogrammet i kreativ markedskommunikasjon er spesielt kjent for å ha et veldig godt klassemiljø. En av de store fordelene med å studere på Høyskolen Kristiania er nærheten til bransjen, gode læringsfasiliteter og at vi jobber mye tverrfaglig. Dette skaper et unikt læringsmiljø hvor studentene utfyller hverandre og bygger nettverk på tvers av studiene. 

Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

 • Studentlivet er mer enn studier

  Studentlivet er mer enn studier

  Les mer
 • Video: Få et innblikk i studiehverdagen

  Video: Få et innblikk i studiehverdagen

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!

Les mer om Bachelor i kreativ markedskommunikasjon

 • Video: Møt en tidligere student

  Video: Møt en tidligere student

  Se hva Emilie jobber med!
  Les mer
 • Student og trainee
  Høyskole

  Student og trainee

  Sindre (24) fullfører snart sin bachelorgrad, men jobber allerede deltid som kreativ koordinator i Semway.
  Les mer
 • – Ett semester i Australia er altfor lite!
  School of Communication, Leadership, and Marketing

  – Ett semester i Australia er altfor lite!

  – Et semester som utvekslingsstudent har gitt meg mer enn bare faglig utvikling, sier Mathilde Sætre.
  Les mer

Studieprogramleder

Magne Johannessen

Søk på Bachelor i kreativ markedskommunikasjon

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer