Tre personer snakker sammen.
En lederutdanning på nett kan kvalifisere deg til nye jobber eller opprykk hos nåværende arbeidsgiver.

Kristianias utdanninger innen HR og ledelse er populære. Og med god grunn: de vil øke dine muligheter for å få en ny stilling, eller opprykk og mer ansvar i en nåværende stilling – og med det følger også bedre lønn. Det er rett og slett store karrieremuligheter ved å ta en utdanning innen HR og ledelse.

Vi tilbyr både enkeltemner, årstudium, bachelorgrader, fagskoleutdanning og en MBA innen HR og ledelse på nett.

Nettstudier innen HR og ledelse

Fleksibel oppstart hver dag hele året

Lederutdanning på nett - fleksibel oppstart

Fast oppstart én til to ganger i året

Lederutdanning på nett - fast oppstart

Fordeler med nettstudier fra Kristiania

  • Lær av faglig dyktige forelesere som er gode på å formidle: Kristianias forelesere har lang erfaring fra arbeidslivet. Du møter også gjesteforelelsere fra store bedrifter og organisasjoner. 
  • Balanser utdanning med jobb og privatliv: Nyt fleksibiliteten! Med ukentlige nettsamlinger på kveldstid eller forhåndsinnspilte forelesninger kan du enkelt kombinere studier med jobb og privatliv.  
  • Bli mer attraktiv som arbeidstaker: Våre nettstudier gir deg relevant kompetanse som er etterspurt av arbeidsgivere. Våre bransjeråd er med å sikre dette.

Les mer

Lederutdanninger i Oslo og Bergen

Vi tilbyr også en rekke utdanninger innen ledelse i Oslo og Bergen. Disse er på fagskolenivå, bachelornivå og masternivå. Vi har også en ph.d. i kommunikasjon og ledelse. 

Se alle våre utdanninger i Oslo og Bergen innen ledelse


Kristiania lanserer erfaringsbaserte mastergrader innen ledelse 

Har du jobbet noen år og ønsker å investere i din karriere og personlige utvikling? I januar 2024 starter Kristiania opp en rekke emner der noen gjennomføres samlingsbasert og andre på nett. Dette kan settes sammen til en erfaringsbasert mastergrad. 

Meld din interesse for erfaringsbaserte mastergrader og kurs på masternivå