Kvinne sitter i samtale med en annen kvinne som sitter med ryggen til.

Vi tilbyr både nettstudier med fleksibel oppstart og gjennomføring hele året, og med fast oppstart og ukentlige nettsamlinger. Våre enkeltemner gir studiepoeng, og vi har utdanninger på nett på flere nivå. 

Pedagogikkfaget forbindes ofte med institusjoner som familie, barnehage, skole og universitet, men pedagogikk er sentralt i mange bransjer.

Med pedagogisk kompetanse kan du også bli en verdifull bidragsyter i virksomheter som arbeider med utvikling og endring, og i prosjekter knyttet til læring, endring og innovasjon.

Dersom du vil arbeide med tilrettelegging for barn og unge med særskilte behov, tilbyr vi både fagskole- og høyskolestudier innen spesialpedagogikk. Se vårt studietilbud innen pedagogikk under.

Nettstudier innen pedagogikk 

Fleksibel oppstart hver dag hele året

Pedagogikk - fleksibel oppstart

Fast oppstart én til to ganger i året

Pedagogikk - fast oppstart

Fordeler med nettstudier fra Kristiania

  • Lær av faglig dyktige forelesere som er gode på å formidle: Kristianias forelesere har lang erfaring fra arbeidslivet. Du møter også gjesteforelelsere fra store bedrifter og organisasjoner. 
  • Balanser utdanning med jobb og privatliv: Nyt fleksibiliteten! Med ukentlige nettsamlinger på kveldstid eller forhåndsinnspilte forelesninger kan du enkelt kombinere studier med jobb og privatliv.  
  • Bli mer attraktiv som arbeidstaker: Våre nettstudier gir deg relevant kompetanse som er etterspurt av arbeidsgivere. Våre bransjeråd er med å sikre dette.

Les mer

En person står på en bru i Oslo og ser i kamera.

Karrieretest

Klar for nye utfordringer? Sjekk hvilke nettstudier som passer for deg!
Ta karrieretesten

Trenger du hjelp med å velge studier?

Bestill en uforpliktende veiledningssamtale med en av våre studentambassadører.
Bestill gratis veiledning