Nettstudent jobber med PC.
Vi trenger alle litt faglig påfyll fra tid til annen. Derfor har vi samlet noen av våre mest fremtidsrettede nettstudier innen innovasjon, bærekraft og digitalisering her. Visste du forresten at du kan teste flere av våre nettstudier helt gratis?Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Kristiania er kjent for å tilpasse studietilbudet vårt til arbeidsmarkedets nåværende og fremtidige behov. Derfor er våre nettstudier alltid oppdatert med relevant og aktuelt innhold. Samtidig ønsker vi at flest mulig skal få sjansen til å studere.

Enkeltemner er en effektiv og tilgjengelig måte å få ny kompetanse på, uten at det påvirker hverdagen i stor grad. De fleste forelesningene er ferdiginnspilte, slik at du kan studere hvor og når det passer deg selv. På denne måten kan du kombinere kunnskapspåfyll med jobb, reise, familie eller andre forpliktelser. Som nettstudent får du selvsagt faglig oppfølging, hjelp og motivasjon underveis slik at du når dine mål. 

Studiemuligheter innen innovasjon  

Teknologiutviklingen går raskere og raskere. For å henge med og utvikle mer effektive løsninger har virksomheter behov for kompetanse innen en rekke ulike felt. Med en innovasjonsutdanning hos Kristiania får du kunnskapen du trenger for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter. 

Emner innen bærekraft  

Bærekraft er høyt på den politiske agendaen, og stadig flere bedrifter ser sammenhengen mellom bærekraft og langsiktig lønnsomhet. Hvis bedrifter skal være lønnsomme i fremtiden, må de drive smartere, grønnere og bedre.

På Kristiania lager vi emner og studier i samarbeid med næringslivet, slik at du får fremtidsrettet kompetanse som er etterspurt av arbeidsgivere i Norge.  

Dette kan du studere innen digitalisering  

Verden har for lengst blitt digital, og utviklingen av ny teknologi går så fort at det er vanskelig å henge med i svingene. Digital teknologi utfordrer oss stadig til å se nytt på måten vi jobber på. Forståelse for hvordan virksomheter og organisasjoner kan tilpasse seg utfordringene og utnytte mulighetene digitalisering gir er en nøkkelkompetanse i dagens arbeidsliv. På Kristiania får du kunnskap som gjør at du ikke går ut på dato.  

Bildelenke til side om nettstudier.

Fleksible nettstudier for deg

Les mer om hvorfor du bør ta nettstudier hos Kristiania, og se hele nettstudietilbudet vårt her
Les om nettstudier!