To studenter diskuterer foran en PC. Bachelor i PR og kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Oslo

PR og kommunikasjon

Antall PR-jobber er ventet å øke i årene fremover. Vi tilbyr det mest komplette bachelorstudiet i PR og kommunikasjon.

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
47 000 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptaksinformasjon
Med forbehold om endringer
Opptaket for 2020 er stengt Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året Se alle våre nettstudier

PR og kommunikasjon er et spennende fagfelt hvor det skjer mange ting, og antallet PR-jobber er forventet å øke i årene som kommer. Derfor er det behov for faglig dyktige og samfunnsengasjerte kommunikasjonsfolk med integritet og god teknologisk og strategisk forståelse.

Bachelor i PR og kommunikasjon er en spennende og levende utdanning for deg som er opptatt av mennesker, kommunikasjon og det som skjer i samfunnet.

Høyskolen Kristiania tilbyr det mest komplette bachelorstudiet i PR og kommunikasjon, et som gir deg metodekunnskaper, praktisk erfaring, faglig innsikt og har fokus på digital kunnskap.

Dette bidrar til at du skiller deg ut på arbeidsmarkedet. 

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Hva lærer du?

Studiet gir en innføring og fordypning i ulike virkemidler innenfor PR. Du får kunnskap om det norske medielandskapet, måten mediene fungerer på, måten journalister jobber på, og grunnen til at journalister og redaktører prioriterer som de gjør.

I tillegg får du utdypende kunnskap om: 

  • Politikk og PR

Du vil bli kjent med det norske politiske systemet og forstå hvordan politiske beslutninger tas, og hva slags påvirkningsmuligheter som finnes i politiske prosesser. 

  • Forretningsmål og PR

Du skal få innsikt hvordan virksomheter bruker kommunikasjon som et strategisk virkemiddel for at virksomheten skal oppnå sin visjon og overordnete mål.

  • Digital kommunikasjon og PR

Du vil bli en moderne PR-utøver som kan bruke "Big data" og mange andre digitale verktøy i ditt strategiske PR-arbeid. 

Jobbmuligheter

Med en Bachelor i PR og kommunikasjon kan du jobbe som både kommunikasjons- og informasjonsrådgiver i privat og offentlig sektor.

Det finnes mange muligheter hos forskjellige kommunikasjonshus og mer spesialiserte byråer som driver med medie- og myndighetskontakt, informasjon og krisehåndtering, markedskommunikasjon og flere andre. 

Du kan også jobbe med strategisk PR tilknyttet nasjonale partiorgan, for politiske partier, i organisasjoner eller i internasjonalt samarbeid. En annen mulighet er å jobbe som kommunikasjonsekspert på en kommunikasjonsavdeling for en virksomhet eller organisasjon.

Frida jobber som Social Media Manager i Amnesty Les om studievalget som førte til relevant jobb

Studieprogramleder

Ketil Raknes
Les mer om Ketil

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer