Våre studier er for deg som vil satse profesjonelt slik at du kan leve av interessen din, enten den er innen utøvende scenekunst, skuespill, musikk eller prosjektledelse.

Hos oss får du får tid og ressurser til å utvikle ditt talent i et profesjonelt miljø, og får prøve deg i ulike sjangre, både individuelt og i samarbeid med andre, i topp moderne fasiliteter midt i Oslo!

Skap opplevelser som blir husket

Studier i dans, skuespill, scenekunst og musikk er for deg som trives både i rampelyset, og når du jobber på lag med andre. Å være kreativ handler om å lære seg å skape noe nytt, både alene og som en del av et team.

Yrkene er mange, som for eksempel skuespiller, danser, manusforfatter, musiker, manager, prosjekleder eller produsent. Våre studier gjør deg rustet for en interessant jobb samtidig som du får utforsket ditt eget kreative potensial.

Bli en del av et miljø med likesinnede!

I løpet av studietiden får du jobbe med konkrete produksjoner, på tvers av fagene. Dette gir deg et bredt nettverk, og du blir en del av et miljø av likesinnede som virkelig brenner for det samme som deg.

Du får også lære av profesjonelle regissører, produsenter, utøvere og ledere, noe som gir det et godt grunnlag for arbeidslivet.

Kanskje det er dine verk alle snakker om i fremtiden?

Studier med søknadsfrist 15. februar

 • Bachelor i dansekunst
  Oslo

  Bachelor i dansekunst

  Les mer
 • Bachelor i musikkteater
  Oslo

  Bachelor i musikkteater

  Les mer
 • Bachelor i skuespill
  Oslo

  Bachelor i skuespill

  Les mer
 • Bårdar Akademiet - Dans - Fagskole
  Oslo

  Bårdar Akademiet - Dans - Fagskole

  Les mer
 • Bårdar Akademiet - Kommersiell scenekunst - Fagskole
  Oslo

  Bårdar Akademiet - Kommersiell scenekunst - Fagskole

  Les mer
 • Bårdar Akademiet - Musikkteater - Fagskole
  Oslo

  Bårdar Akademiet - Musikkteater - Fagskole

  Les mer

Bestill studieveiledning

Interessert i våre studier og lyst til å snakke med noen hos oss? Bestill gjerne en veiledningssamtale! Samtalen er helt gratis og uforpliktende.
Bestill gratis veiledning