Våre studier er for deg som vil satse profesjonelt slik at du kan leve av interessen din, enten den er innen utøvende scenekunst, skuespill, musikk eller prosjektledelse.

Moderne fasiliteter

Studentene ved Musikk og scenekunst i Oslo holder til i våre bygg i Urtegata, Fjerdingen og Spikersuppa.

Her har studentene tilgang på alt som trengs av spesialrom for å sikre maks utbytte av undervisningen. I tillegg er det med på å sikre at studentene stiller godt forberedt når de skal ut i arbeidslivet etter studietiden. 

Hovedscenen med flomlys og seter for publikum
Hovedscenen er storstuen i Urtegata. Her samler vi studenter og publikum til forestillinger.

Skap opplevelser som blir husket

Studier i dans, skuespill, scenekunst og musikk er for deg som trives både i rampelyset, og når du jobber på lag med andre. Å være kreativ handler om å lære seg å skape noe nytt, både alene og som en del av et team.

Yrkene er mange, som for eksempel skuespiller, danser, manusforfatter, musiker, manager, prosjekleder eller produsent. Våre studier gjør deg rustet for en interessant jobb samtidig som du får utforsket ditt eget kreative potensial.

Studenter holder forestilling på en scene på skolen.
Studieprogrammene ved Musikk og scenekunst handler om å skape gode opplevelser for publikum. Foto: Kristiania/ Cato Ingebrigtsen.

Bli en del av et miljø med likesinnede!

I løpet av studietiden får du jobbe med konkrete produksjoner, på tvers av fagene. Dette gir deg et bredt nettverk, og du blir en del av et miljø av likesinnede som virkelig brenner for det samme som deg.

Du får også lære av profesjonelle regissører, produsenter, utøvere og ledere, noe som gir det et godt grunnlag for arbeidslivet.

Trenger du hjelp med å velge studier?

Bestill en uforpliktende veiledningssamtale med en av våre studentambassadører!
Bestill gratis veiledning