Studenter i kostyme danser på en scene.
Da Kristiania-studentene satte opp musikalen «Alice i vindunderland», var det anerkjente Belinda Braza som hadde regien.Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Drømmer du om å leve av kreativiteten og lidenskapen din? Da er det viktig å få vise frem hva du kan! På Kristiania får studentene mange slike muligheter i løpet av utdanningen, for vi vet at det er slik du blir enda bedre til det du brenner for. 

I løpet av studietiden både deltar og arrangerer Kristiania-studentene mange ulike eventer, men høydepunktet er uten tvil de mange avgangsforestillingene og -utstillingene, hvor studentene viser hva de har lært. Ikke rart at bransjen og arbeidsgiverne da følger ekstra nøye med – det er nemlig her de kan oppdage de neste, store talentene.

Tett samarbeid med bransjene

Avgangsforestillinger og -utstillinger holder alltid høyt nivå. De arrangeres enten på en av Kristianias egne, profesjonelle scener, eller på kjente konsert- og teaterscener rundt omkring i Oslo. Da jobber de ofte med noen av landets mest anerkjente koreografer og instruktører. Noen ganger skjer det også i samarbeid med viktige bransjeorganisasjoner. Det er fordi vår fagstab selv har lang erfaring fra fagområdene de underviser i, og dermed har et stort nettverk som de bruker aktivt i undervisningen.

Bildelenke til kontaktside.

Noe du lurer på?

Vi svarer på det meste om studier, opptakskrav og mer.

Spør en student her!

Utstillingene og forestillingene er selvfølgelig ikke bare for bransjen. Her er alle velkommen til å oppdage landets neste, store stjerner. Kanskje du selv vurderer å studere her, og vil bli bedre kjent med oss? Ta med deg en venn eller familie, og kom til Kristiania for å se hva våre studenter har jobbet med!

Utstillingsområde hvor publikum studerer grafiske arbeider på vegger.
Studentene ved fagskolestudiene Grafisk design og Illustrasjon viser sine arbeider i bransjeorganisasjonen Grafills lokaler.Foto: Kristiania/Stina Myhre Pedersen

Her kan du se våre studenter i aksjon

Danser på scene.
Kristianias dansestudenter får jobbe med noen av landets mest anerkjente koreografer.Foto: Kristiania/Theodor Haugen

Mai


Juni

Student med western-skjorte spiller kontrabass.
På avgangskonsertene kan du oppleve alt fra EDM til country.Foto: Kristiania/Theodor Haugen

Kunst og design + spør en student

 • Bildelenke til fagområdeside for kunst og design.

  Våre studier innen kunst og design

  Design og kreativitet, film og medier, musikk og scenekunst – Kristianias studier er utviklet i samarbeid med arbeidslivet.
  Se alle mulighetene dine!
 • Bildelenke til kontaktside.

  Lurer du på noe?

  Lurer du på noe om studier, opptak eller studentlivet generelt? Spør en av våre studentambassadører her!
  Spør en student!