Student tester programvare på en smarttelefon. Bachelor i informasjonsteknologi – Frontend- og mobilutvikling ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Bergen og Oslo

Informasjonsteknologi - Frontend- og mobilutvikling

Ønsker du å lære programmering samtidig som du lager attraktive design? Denne utdanningen byr på gode jobbmuligheter for de rette kandidatene.

Oppstart
Høst 2021
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
48 000 kr pr semester1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Opptaket for 2021 er stengt

Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året

Med denne utdanningen lærer du å utvikle attraktive nettsteder og mobile løsninger fra A til Å. 

Enten om det er en nettbutikk, et nettsted for en kommunal eller privat bedrift eller en app for iOS eller Android, vil du med en bachelor i Frontend- og mobilutvikling lære kunnskaper og teknikker som vil gjøre deg i stand til å levere funksjonelle og attraktive webløsninger. 

Du vil få benytte deg av de samme verktøyene som allerede finnes i bransjen, og dermed være klar til jobben som venter allerede fra første arbeidsdag.

Dyktige Frontend-utviklere er svært etterspurt i arbeidsmarkedet, og de aller fleste får jobb før de har fullført studiene.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Hva lærer du? 

I løpet av studietiden din hos oss vil fokuset ligge på å gjøre deg til en dyktig utvikler med solide kunnskaper om programmering, design og interaksjonsdesign.

Du vil tilegne deg både teknisk kompetanse og teoretisk kunnskap som vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet etter fullført utdanning. Noen av fagområdene du kan se frem til å lære mer om inkluderer: 

  • Mobilutvikling
  • Mobilprogrammering
  • Frontend-utvikling
  • Backend-utvikling
  • Programmering
  • Interaksjonsdesign

Med denne utdanningen vil du få ekspertisen som trengs for å levere gode webbaserte løsninger  – fra kundens krav og ønsker til ferdig produkt. 

Solveig i solen foran en murvegg

Solveig jobber som Frontend Developer i reklamebyrå

Jobbmuligheter

Behovet for kandidater som kan utvikle velfungerende webløsninger på desktop og mobil er stort. Samtidig vil utviklere som mestrer både programmering og design ha et fortrinn på arbeidsmarkedet. 

Med en bachelor i Frontend-  og mobilutvikling kan du blant annet jobbe som: 

  • Web-, mobilutvikler
  • IT-konsulent
  • Programmerer
  • Design- og funksjonelt ansvarlig

Etter det andre året kan du også søke om å ta en industribachelor, der du får jobbe, tjene penger og starte karrieren din mens du utdanner deg.

NB! Studiene innen teknologi har felles første år. Dersom du ønsker det, kan du bytte teknologistudium etter å ha fullført førsteåret. Vi anbefaler derfor å sette opp flere alternativer på søknadsskjemaet.

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Rolando Gonzalez
Les mer om Rolando

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer