Foto av to studenter som sitter rundt et bord og diskuterer

Master - Oslo

Innovasjonsledelse

Vil du lede innovasjonsprosesser og jobbe med kommersiell innovasjon? Dette studiet forbereder deg på å tre inn i et fagfelt flere bransjer skriker etter.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Master
Pris
51 200 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
2 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Dette studiet har rullerende opptak

Du kan søke opptak så lenge det er ledige plasser igjen.

Verden blir stadig mer digitalisert, konkurranseutsatt og klimasårbar. Utfordringene blir mer komplekse, og derfor trenger samfunnet innovative ledere som kan utfordre normene og finne nye løsninger til forretnings- og samfunnsmessige problemer. 

Interessen for innovasjon er stor hos næringslivet, men hvordan en bedrift lykkes med innovasjon forandrer seg kontinuerlig. Med en Master i innovasjonsledelse lærer du hvilke strategiske og kulturelle tiltak som må til for å utvikle innovasjonsprosesser som vil ta virksomheten inn i fremtiden, på en sikker og lønnsom måte.   

Hva lærer du?

I løpet av studietiden din hos oss vil du lære alt du trenger å vite om innovasjon og innovasjonsledelse. Du vil også få en dyp forståelse for innovasjonens rolle i samfunnet og hvorfor den er viktig for samfunnets videre utvikling. 

En sentral del av innovasjonsarbeidet handler om å involvere, veilede og bygge relasjoner, noe du vil lære gjennom denne mastergraden. Du vil også få kompetansen som må til for å avdekke endringsbehov og etablere nye handlingsmønstre i virksomheter. Du vil få kunnskap om hvordan du igangsetter entreprenørielle aktiviteter i etablerte organisasjoner. Alt dette vil du lære gjennom fag som:  

I løpet av studietiden din vil du få bryne deg på emner som:

Synne valgte et kreativt masterstudium der hun kunne utfordre seg selv.

Foto av kvinne foran stort murbygg.

Hva kan du bli?

Innovasjon er viktig for enhver organisasjon som ønsker å være en del av fremtidens arbeidsmarked. Etter endt studietid skal du være i stand til å lede innovasjonsprosesser i en organisasjon, på en effektiv og ansvarlig måte. Interessen for innovasjon hos næringslivet er stor, men innovasjon må utføres på en analytisk, sikker og lønnsom måte.  

Du vil også kunne bidra til å forbedre og utvikle organisasjonsprosesser og arbeidsrelasjoner, og bevisstgjøre ulike aktører om verdien av en ansvarlig og helhetlig tilnærming til endring. Alt i alt vil dette være med på å gjøre deg til en attraktiv kandidat for flere ulike roller og stillinger på tvers av bransjer.

Slik er det å være Kristiania-student

På Høyskolen Kristiania får du en studietid som er mye mer enn forelesninger, fag og fakta. Du havner i et klassemiljø som motiverer. Foreleserne sørger for at alle blir ivaretatt, sett og hørt – slik at de virkelig kan prestere. Studentene får god veiledning, og et solid nettverk.  

Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en egen  studentklinikk, en studentunion drevet frivillig av engasjerte studenter, og flere linjeforeninger 

 • Rykk fremover i køen med en master
  Høyskole

  Rykk fremover i køen med en master

  Les mer
 • Slik er studiemiljøet

  Slik er studiemiljøet

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!

Studieprogramleder

Nicholas Jonathan Ind

Søk på Master i innovasjonsledelse

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer