Bachelor - Oslo

Økonomi og ledelse

Dette studiet gir deg lederegenskapene og praksiserfaringen som er ettertraktet blant arbeidsgivere.

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
35 300 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptaksinformasjon
Med forbehold om endringer
Opptaket for 2020 er stengt Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året Se alle våre nettstudier

God tallforståelse er et krav for dagens og fremtidens ledere, og med en bachelor i økonomi og ledelse får du en solid utdanning som vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet, både i privat og offentlig virksomhet.  

Studiet gir deg en bred og grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med hovedvekt på økonomi, metode og ledelse.

Bachelorgraden er tilpasset deg som ønsker en generell næringslivsutdannelse som gir fleksibilitet og muligheter til arbeid innen ulike fagområder, uten at du trenger å velge en spesifikk karrierevei før etter fullførte studier.

Dette er en lederutdanning som er tilpasset fremtidens behov. 

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Hva lærer du?

Dette studiet gir deg en grundig innføring i økonomi og metodefag, organisasjon og ledelse og digital kompetanse. 

Studiets hovedvekt ligger på økonomi-, metode- og ledelsesfag. De økonomiske emnene dekker temaer innen økonomistyring, finans, regnskap og samfunnsøkonomi.

I tillegg inneholder studiet et semester med valgemner eller utveksling, og det avsluttes med en bacheloroppgave der du skriver en større oppgave med selvvalgt problemstilling.

Jobbmuligheter

Bachelor i økonomi og ledelse gir deg en bred kompetanseplattform som kan brukes i mange ulike roller både i privat næringsliv, offentlig sektor og andre typer organisasjoner. Typiske roller kan være innen:

  • Økonomi
  • Regnskap
  • Prosjektledelse
  • Innkjøp eller salg
  • Markedsføring

Innholdet i studiet oppfyller kravene som er satt av Nasjonalt råd for økonomiske og administrative fag (NRØA) til bachelorstudier i økonomi og ledelse eller økonomi og administrasjon. Studiet gir dermed mulighet for opptak på mastergrader innen det økonomisk-administrative fagområdet i Norge, inkludert master i økonomi og ledelse (siviløkonom).

Innholdet i studiet følger kravene som er satt av UHR-Økonomi og administrasjon til bachelorstudier i økonomi og ledelse eller økonomi og administrasjon. Studiet gir dermed mulighet for opptak på mastergrader innen det økonomisk-administrative fagområdet i Norge, inkludert master i økonomi og ledelse (siviløkonom). 

Studiet gir også opptak til masterstudier innen økonomi, ledelse og relaterte fagfelt ved mange utenlandske læresteder.

Studieprogramleder

Knut-Eric Joslin
Les mer om Knut-Eric

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer