Foto av tre studenter rundt en PC

Bachelor - Oslo

Logistikk og Supply Chain Management

Med en bachelorgrad i logistikk og SCM får du ettertraktet kompetanse innen transport, handel og økonomi og kan lage effektive, bærekraftige logistikkløsninger.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

God planlegging og logistikkstyring har blitt avgjørende konkurransefortrinn, og stadig flere selskaper er på jakt etter ansatte med kompetanse innen logistikkledelse, supply chain management (SCM) og bærekraft.  

Med denne bachelorgraden får du svært ettertraktet kunnskap, og du vil kvalifisere til en rekke spennende stillinger inne handel, transport og logistikk. Du vil bli en viktig del av arbeidet med å utvikle effektive og bærekraftige metoder for vare-, penge- og informasjonshåndtering, og ikke minst vil du få være med å løse dagens og morgendagens logistikkutfordringer.

 • Denne utdanningen har felles første år med Bachelor i strategisk innkjøpsledelse. Du kan derfor søke om å bytte studium fra 2. studieår om ønskelig etter hvert som du finner ut hva du ønsker å spesialisere deg i. 

Hva lærer du?

Du vil få en god forståelse av logistikk og SCM, med særlig vekt på innkjøp, økonomi og bærekraft. Studiet vil ta for seg de administrative og operasjonelle prosessene knyttet til handtering, lagring, transport og levering av varer, samtidig som du får god innsikt i miljø- og klimautfordringen knyttet til logistikk.  

Studiet gir en yrkesrettet utdanning, og ved å samarbeide på tvers av bachelorprogrammer sørger vi for at studentene alltid får kjennskap til siste forskning og fagekspertise. 

 Du lærer om viktige emner og fagområder som:

Hva kan du bli?

Med bachelorgraden i logistikk og SCM åpner det seg en rekke spennende muligheter. Du vil opparbeide deg etterspurt kompetanse og kvalifisere til flere ulike stillinger i selskaper innen handel, transport og logistikk. Du kan jobbe med alt fra drift, planlegging og økonomistyring, til distribusjon, innkjøp og konsulentvirksomhet, både i privat og offentlig sektor. 

Slik er det å være Kristiania-student

Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, linjeforeninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder.  

Høyskolen Kristiania har sentrumsnære og moderne lokaler, med fasiliteter som kafeer, biblioteker, lesesaler og møterom. Her finner du også Karrieresenteret, Studentklinikken og en helt egen startup-inkubator, hvor du som student og gründer kan få god veiledning. Målet er at alle skal få en spennende og minnerik studiehverdag, også utenfor klasserommet!

 • Studentlivet er mer en studier

  Studentlivet er mer en studier

  Les mer
 • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

  Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Tre studenter som sitter i en trapp og prater

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!

  Studieprogramleder

  Fahad Awaleh

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer