Studenter diskuterer rundt et bord. Bachelor i ledelse og servicestrategi ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Oslo

Ledelse og servicestrategi

Vil du ha kompetanse alle bransjer i privat og offentlig sektor skriker etter? Ta en fremtidsrettet utdanning hvor du lærer å lede, ha personalansvar og utvikle verdiskapende tjenester.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Du har sikkert prøvd tjenester som Vipps, Foodora, Tise eller Pasientsky. Eller hatt så gode kunde- og brukeropplevelser at du bare måtte tipse venner om dem? Slike tjenester og opplevelser kommer ikke av seg selv, og er resultat av god planlegging. På dette studiet lærer du å se behovene til ulike kunder og brukere, og designe servicekonsepter, kundereiser og tjenester som folk kan ha nytte og glede av.

Både private og offentlige næringer er i dag nødt til å løse oppgavene på en mer tilfredsstillende og bærekraftig måte. Fremover vil behovet for ledere med innsikt og kompetanse innen tjenesteleveranser øke. Med denne utdanningen blir du en arbeidstaker skreddersydd for fremtidens arbeidsmarked! 

Hva lærer du?

Ledelsesfag gjør deg god på å legge solide planer for organisasjoner. Gjennom utdanningen får du i tillegg kunnskap og verktøy du kan ta i bruk i arbeidslivet fra første dag. Slik lærer du å utvikle tjenester og distribuere dem gjennom riktige kanaler – til riktig pris og riktig kvalitet.

Du kommer til å få innsikt i både operasjonell- og strategisk ledelse, markedsføring, kommunikasjon og digital forretningsforståelse.

Gjennom studietiden vil du blant annet ha emner som: 

Studiet gir deg et godt grunnlag for å lede en servicebedrift etter arbeidslivets spilleregler. Du får kunnskap om operativt lederskap og lærer samtidig som teknologi og innovasjon. Og når du er ferdig studert sitter du igjen med Yellow Belt Sertifisering i LEAN-metodikk.

Hva kan du bli?

Med en bachelor i ledelse og servicestrategi er du klar for en karriere i en av de mest spennende vekstnæringene i verden. Utdanningen er svært anvendelig, og du kan tre inn i et hav av ulike roller når du er ferdig studert. 

Etter studiet kan du for eksempel jobbe som:

 • Prosjektleder
 • Key Account Manager
 • Konseptutvikler
 • Forretningsutvikler
 • Teamleder  

Våre utdanninger er praksisnære, og du vil jobbe med mange reelle caser fra arbeidslivet. Vi henter også inn gjesteforelesere fra bransjen som byr på verdifull kunnskap. Målet er at du skal være klar for oppgavene som venter i arbeidslivet fra dag én. 

Content Card With Image (Double): To artikler

  Slik er det å være Kristiania-student

  Gjennom en bachelor i ledelse og servicestrategi lærer du kunsten å skape fornøyde kunder, men studietiden din handler om mer enn fag og fakta. Dette studiet byr på små klasser og et klassemiljø som motiverer. Foreleserne sørger for at alle blir ivaretatt, sett og hørt – slik at de virkelig kan prestere. Studentene får god veiledning, og et solid nettverk.

  Vi på Høyskolen Kristiania jobber kontinuerlig med å ivareta våre studenter, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

  • Studentlivet er mer enn studier

   Studentlivet er mer enn studier

   Les mer
  • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Les mer
  • Faglig utvikling – også etter forelesning

   Faglig utvikling – også etter forelesning

   Les mer

  Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Tre studenter som sitter i en trapp og prater

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!
  Voksen kvinne i hvit dressjakke og fargerikt skjerf.

  Studieprogramleder

  Carina Johansson Nyvoll

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer