Danilo Torres utenfor Kristiania.
Allerede i søknadsprosessen hadde Danilo overbevist Coor at han jobbet der.Foto: Kristiania/Jonatan Arvid Quintero

– Det var to år siden jeg fortalte foreleseren min at Coor var dit jeg ville. Nå har jeg fått muligheten, sier Danilo Torres.

Han studerer Bachelor i ledelse og servicestrategi på Kristiania, og det var aldri noen tvil om hvor han ville i karrieren. Tipset om den ledige stillingen fikk han fra foreleser Carina Johansson Nyvoll, som tenkte dette ville være midt i blinken for ham.

– Hun husket at han ville dette, og var ikke treg med å gi tipset videre når hun la merke til utlysningen.

Han har et internship i bedriften, og får på den måten prøve seg og lære om flere deler av bedriften.

Uortodoks søknad

Studenten Danilo Torres avbildet utenfor Kvadraturen
Danilo Torres klarte ikke bestemme seg for utdanning, men han visste hvor han ville jobbe. Så da ringte han like godt til sjefene og spurte hva som måtte til. Svaret de ga ham, var en beskrivelse av bachelorstudiet i ledelse og servicestrategi.Foto: Jonatan Arvid Quintero

Danilo forteller han ville skille seg ut allerede i søknadsprosessen. Derfor allierte han seg med en student på et annet studieprogram.

– Jeg ville gjøre noe litt annerledes og tok utgangspunkt i at jeg allerede hadde fått internshippen i 2020, og sammen med noen jeg kjente som studerte film og TV laget vi en reportasje fra 2025, forteller Danilo.

Den fiktive reportasjen omhandlet Coors siste massive suksess, og årsaken til denne var ingen ringere enn Danilo. I reportasjen kunne han fortelle om hvordan han jobbet seg opp fra et internship til Site Manager.

– Noen trodde faktisk jeg var Site Manager, sier han med et lurt smil.

Det skulle vise seg at søknaden falt i smak hos Coor, og det tok ikke lang tid før Danilo ble invitert til et intervju. Etter litt hjelp med intervjutrening fra Karrieresenteret ved Kristiania kapret han det han beskriver som sitt drømme-internship.

Jeg viste ikke hva jeg skulle, bare hvor 

Tre år før Danilo startet på Kristiania opplevde han noe mange av oss har følt på, nemlig det å være usikker på hvilket studium man skal velge. Han visste derimot hvor han ville etter han var ferdig

– Jeg kontaktet Coor for å høre om hvilke veier som kunne føre til en jobb hos dem. Både ledere og ansatte tok seg tid til å snakke med meg, og jeg fikk innsikt i hvilke valg de hadde gjort og hvilken bakgrunn de har. Jeg spurte også om hva de mente jeg kunne gjøre for å bli som dem, sier han.

Det føltes ut som om stillingsannonsen til Coor kunne vært reklame for studiet jeg valgte.


Etter et par runder i bedriften fant han ut at Bachelor i ledelse og servicestrategi var midt i blinken.

– Det føltes ut som om stillingsannonsen til Coor kunne vært reklame for studiet jeg valgte.

Motivert av medstudentene

Etter å ha tatt fatt på studiene kjente han med det samme at han hadde valgt rett, og at han følte seg veldig hjemme på Kristiania.

– Det beste er at det er få i klassen, og det gode
klassemiljøet Kristiania er kjent for. Det å få venner er en viktig motivasjonsfaktor, sier han og fortsetter:

– Foreleserne er fantastiske, spesielt Carina. Hun tar veldig godt vare på oss og du opplever både at du blir sett og hørt.

Torres vil anbefale å ta del i studentmiljøet og ta i bruk de tilbudene som finnes på Kristiania.

– Skolen er så mye mer enn et sted du kan komme bare for å ha forelesninger. Du blir kjent med folk på tvers av fag, linjer og undervisningsbygg. Tilbudene som finnes, sånn som studentklinikken, studentunionen og linjeforeninger gjør at studietiden blir enda bedre, avslutter han.