To studenter jobber ved en mac.

Bachelor - Oslo

Digitalisering og økonomi

Vil du være den som skaper fremtidens bedrifter, digitale produkter og tjenester? Da er en bachelorgrad i digitalisering og økonomi som skreddersydd for deg!

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Ordet digitalisering har vært et buzzword i både offentlig og privat sektor de siste årene. Digitalisering er blitt en nødvendighet som må innføres i enhver bedrift, fra automatiseringer av manuelle prosesser, til utvikling og produksjon av fremtidens digitale produkter og tjenester. 

Med denne utdanningen lærer du å skape digitale produkter og tjenester for fremtiden, og du vil bli en viktig bidragsyter innen den digitale endringsprosessen som nå pågår i alle bransjer. Behovet for dyktige prosjektledere innen IT øker, noe som byr på rikelig med jobbmuligheter. 

Hva lærer du?

Studiets hovedvekt ligger på økonomi- og ledelsesfag, spisset mot digitaløkonomien. I løpet av studietiden din hos oss vil vi blant annet studere fag som

Du lærer også metodefag som gir kunnskap og ferdigheter innen matematikk, statistikk og samfunnsvitenskapelige metoder. Dette er noe som gir gode analyseferdigheter, og som bidrar til at du når læringsmålene i de andre emnene.

Studenthistorier (Double Content with Image)

Hva kan du bli?

Studiet gir deg en bred kompetanseplattform som kan brukes i mange ulike roller, både i privat næringsliv, offentlig sektor og andre typer organisasjoner. Typiske roller kan være innen  

 • økonomiprosjekter innen digitalisering og IT 
 • prosjektledelse innen digital transformasjon 
 • IT-teknologi 
 • digital forretningsutvikling 
 • digital produkt- og tjenesteutvikling 

  Digitalisering av økonomien foregår i både tradisjonelle bedrifter og nyere innovasjonspregede virksomheter. Du behøver derfor ikke å velge en spesifikk karrierevei før etter at du har fullført studiet. Utdanningen gir deg også et solid grunnlag for videre studier på masternivå.

  Slik er det å være Kristiania-student

  Som student ved Høyskolen Kristiania vil du være en del av et yrende og utviklende fagmiljø. Du får mulighet til å bli kjent med studenter fra andre studier og bygge nettverk allerede under studiene. Vi jobber tett på arbeidslivet, og du vil være godt rustet til å tre ut i arbeidslivet etter endt utdanning.

  Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en solid studentklinikk, en studentunion drevet av engasjerte studenter og flere linjeforeninger.

  Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

  • Studentlivet er mer enn studier

   Studentlivet er mer enn studier

   Les mer
  • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

   Les mer
  • Faglig utvikling – også etter forelesning

   Faglig utvikling – også etter forelesning

   Les mer

  Praktisk informasjon:

  Studiedetaljer

  Tre studenter som sitter i en trapp og prater

  Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

  Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
  Snakk med en student!

  Les mer om studier innen økonomi, IT og innovasjon

  • Stor suksess med talkshow-inspirert undervisning
   School of Economics, Innovation, and Technology

   Stor suksess med talkshow-inspirert undervisning

   For å øke læringsutbyttet utfordret Lene Pettersen studentene til å ta gjennomføre flere talkshow-inspirerte forelesninger.
   Les mer
  • Tar en fremtidsrettet bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon
   Nyheter

   Tar en fremtidsrettet bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon

   Da Høyskolen Kristiania lanserte bachelorgraden i økonomi, teknologi og innovasjon, var ikke Bony i tvil: Dette var studiet for henne!
   Les mer
  • Kristiania lyser ut 17 stipendiatstillinger 
   School of Economics, Innovation, and Technology

   Kristiania lyser ut 17 stipendiatstillinger 

   I juli mottok høyskolen retten til å tildele graden philosophiae doctor (ph.d.). Nå er hele 17 stipendiatstillinger utlyst med søknadsfrist 15. september.
   Les mer
  • Forskning på samspillet mellom klima, økonomi og samfunn tildeles 50 millioner kroner
   School of Economics, Innovation, and Technology

   Forskning på samspillet mellom klima, økonomi og samfunn tildeles 50 millioner kroner

   Forskningsprosjektet «WorldTrans – Transparent Assessment for real people» skal utvikle bedre IA-modeller som viser samspillet mellom klima, økonomi og samfunn. Prosjektet finansieres av Horizon Europe og Høyskolen Kristiania er en av partnerne.
   Les mer
  Mann med skjegg i hvit skjorte og dress.

  Studieprogramleder

  Knut-Eric Joslin

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer