Student jobber foran en Mac. Bachelor i digitalisering og økonomi ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Oslo

Digitalisering og økonomi

Vil du skape fremtidens bedrifter, digitale produkter og tjenester? Dette er en utdanning skreddersydd for morgendagens arbeidsmarked!

Oppstart
Høst 2021
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
35 600 kr pr semester1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Opptaket for 2021 er stengt

Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året

Ordet digitalisering har vært et buzzword i både offentlig og privat sektor de siste årene. Digitalisering er blitt en nødvendighet som må implementeres og integreres i en hver bedrift.  

Fra automatiseringer av manuelle prosesser til utvikling og produksjon av fremtidens digitale produkter og tjenester – den digitale transformasjonen vil gjennomsyre både offentlig og privat næringsliv i lang tid fremover.

Med denne utdanningen lærer du å skape digitale produkter og tjenester for fremtiden, og du vil bli en viktig bidragsyter innen den digitale transformasjonen som pågår. Behovet for dyktige prosjektledere innen IT øker, noe som byr på rikelig med jobbmuligheter for engasjerte kandidater.

Hva lærer du? 

Studiets hovedvekt ligger på økonomi- og ledelsesfag, spisset mot digitaløkonomien. I løpet av studietiden din hos oss vil vi blant annet fokusere på: 

 • Digitale forretningsmodeller og forretningsutvikling
 • Digital produkt- og tjenesteutvikling
 • IT-prosjektledelse
 • Teknologiimplementering
 • Økonomistyring og samfunnsøkonomi
 • Organisasjons- og ledelsesfag

Du lærer også metodefag som gir kunnskap og ferdigheter innen matematikk, statistikk og samfunnsvitenskapelige metoder, noe som både gir gode analyseferdigheter og som bidrar til at du når læringsmålene i de andre emnene.

Jobbmuligheter

Studiet gir deg en bred kompetanseplattform som kan brukes i mange ulike roller både i privat næringsliv, offentlig sektor og andre typer organisasjoner. Typiske roller kan være innen: 

 • Økonomiprosjekter innen digitalisering og IT
 • Prosjektledelse innen digital transformasjon
 • IT-teknologi
 • Digital forretningsutvikling
 • Digital produkt og tjenesteutvikling

Digitalisering av økonomien foregår i både tradisjonelle bedrifter og nyere innovasjonspregede virksomheter. Du behøver derfor ikke å velge en spesifikk karrierevei før etter fullførte studier. Studiet gir deg også et solid grunnlag for videre studier på masternivå.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Knut-Eric Joslin
Les mer om Knut-Eric

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer