Gruppens medlemmer er for det meste tilknyttet Kristianias School of Arts, Design, and Media og jobber med en rekke kunstneriske prosjekter. Vi dekker et bredt spekter av kunstneriske uttrykk, inkludert film, teater, musikk, design, skriving og dans. Forskergruppen ble etablert i 2018.

For å lese mer om vår filosofi gå til den engelske siden

AR@K – artistic research at Kristiania symposium

For å presentere arbeidet til forskergruppen kunstfag og for å invitere og skape en dialog med kunstneriske forskere fra hele verden, har Høyskolen Kristiania vært vertskap for et årlig symposium for kunstnerisk forskning, siden 2019. Symposiet har en inkluderende agenda for kunstneriske forskere, studenter og alle som er interessert i den kunstneriske prosessens muligheter.

For en oversikt over AR@Ks tidligere presentasjoner og bidragsytere, se programplanene for:

For generelle henvendelser om symposiet eller om forskergruppen kunstfag, ta kontakt med koordinator Kai Hanno Schwind, arak@kristiania.no

Kai Hanno Schwind

Kai Hanno Schwind er førsteamanuensis med en doktorgrad i medievitenskap fra UiO. Han underviser og forsker ved School of Arts, Design, and Media. Schwind er koordinator for Forskergruppen Kunstfag og forskningskonferansen AR@K.
Les mer om Kai Hanno Schwind