Bilde av Kristine Aniva Sjøholt Lund
Kristine Aniva studerte Bachelor i HR og personalledelse i Bergen.

Skrevet av: Kristine Aniva Sjøholt Lund

  1. Mennesker er virksomhetens viktigste ressurs. En utdanning innenfor HR og personalledelse gjør deg til eksperten på utvikling av de menneskelige ressursene.
  2. Kunnskap om hvordan menneskelige ressurser utvikles, oppleves som stadig viktigere. Ansatte med kompetanse i å rekruttere, utvikle og lede xmennesker blir mer etterspurt. Bachelor i HR og personalledelse er et viktig studium for nåtiden, men viktigst av alt, for fremtiden.
  3. I tider med endring og omstilling er det viktig å kunne ivareta egne medarbeidere på en god måte. Gjennom studiet i HR og personalledelse vil du forstå hva som skaper suksess for virksomheten og kunne sette deg inn i de ansattes perspektiv.
  4. En utdanning i HR og personalledelse gir deg karrieremuligheter i absolutt alle virksomheter i offentlig og privat sektor, og internasjonalt.
  5. Studenter som har gjennomført studiet får gode jobber.

Interessert i HR og personalledelse?

Dette er hva en av våre tidligere HR-studenter har å si om studietiden:

«Jeg har nå jobbet som HR rådgiver i 100% fast stilling siden 12. september og stortrives! Jeg blir utfordret hver dag, men herregud som HR-studiet har forberedt meg på arbeidslivet! Selv om jeg har hovedansvar for rekruttering, har jeg også fått brynt meg på andre oppgaver som å arrangere lederutviklingsseminarer, utforming av personalhåndbok og andre HR-relaterte oppgaver.

Jeg har fått fast stilling i en spennende organisasjon som HR rådgiver. Jeg jobber med mange forskjellige oppgaver og for tiden har jeg ansvar for rekruttering, men jeg har også brynt meg på andre oppgaver som å arrangere lederutviklingsseminarer, utforming av personalhåndbok og andre HR-relaterte oppgaver. Jeg trives veldig bra og har hatt stor hjelp av alt jeg har lært gjennom studiet. Min feedback til skolen er at dere satser på de rette fagene som trengs!»