Studentgruppe snakker sammen.
Kristiania er kjent for sitt gode studentmiljø. Vi arbeider aktivt for at alle skal føle at de passer inn hos oss, uansett bakgrunn. Studentene har også flere egne foreninger og aktiviteter som bidrar til dette.

Hopp til utdanninger i HR ↓

Dette er en guide til utdanningene vi tilbyr på Kristiania innen HR. Uansett hva du velger, kan du være trygg på at du får en solid utdannelse, med erfarne forelesere, tett oppfølging og godt studiemiljø.

Hva innebærer det å jobbe med HR?

HR står for «Human Resources», og er et fagfelt om hvordan ivareta og utvikle ansatte i en virksomhet.

Kompetanse innen HR gjør at du kan være den som får kollegaer til å oppleve mestring, og som tar ansvar for at virksomheter lykkes gjennom god ledelse og god oppfølging av de ansatte.

Du tilrettelegger for 

  • et trygt og produktivt arbeidsmiljø 
  • at organisasjonen har riktig bemanning
  • at ansatte trives 
  • kompetanseutvikling

Om våre HR-utdanninger

HR-utdanningene på Kristiania har mange emner til felles – og noen som skiller dem fra hverandre. Du bør derfor bruke litt tid på å se nærmere på fagkombinasjonene.

Et annet godt råd er å lage en liste over hva du syns er spennende innen HR, og hva du kunne tenkt deg å jobbe med.

På studiesiden om hver bachelorgrad finner du inspirerende artikler om tidligere og nåværende studenter, og du får et inntrykk av studiehverdagen på Kristiania. Bruk studiesidene flittig, les mer om ulike jobbmuligheter og vurder dette opp mot egne drømmer og ambisjoner.

Bachelorgrader innen HR fra Kristiania 

Studiesider:

BA i HR

Sammenligne emner i hver utdanning
Skjemaet under gir deg en oversikt over inneholdet i bachelorgradene innen HR. Her ser du hvilke emner de har til felles, og hva som skiller dem fra hverandre. I tillegg til emnene i skjemaet kan du i fjerde semester velge mellom utveksling, praksis eller valgemner. I sjette semester løser du en bacheloroppgave. 

Merk at emnene kan variere noe fra år til år. Du finner oppdatert informasjon på studiesidene.

Bildet viser hvilke emner som er like for alle bachelorgradene og hvilke som er unike.  Felles emner er:  Arbeidsmiljø og psykologi Marked, samfunn og globalisering Prosjekt og prosesstyring Organisasjon, ledelse og digital forretningsforståelse Bedriftsøkonomi Samfunnsvitenskapelig metode Samfunnsøkonomi Kvantiativ metode Strategisk HR og operativ personalledelse  Unike emner kan du se ved å åpne blokkene i teksten over.

Husk at du kan få gratis hjelp og veiledning av studentambassadørene våre, både på telefon, e-post og chat.

Doble bachelorgrader 

Bachelorgraden tilbys som et fjerde studieår etter at du har fullført én bachelorgrad innen HR.

Doble bachelorgrader innen HR

Årsstudium på nett

Et årsstudium er perfekt for deg som vil utforske HR-feltet - og for deg som ønsker et kompetanseløft. Studiet er nettbasert og fleksibelt slik at du kan kombinere det med annen utdanning eller jobb. 

Årsstudium på nett

Mastergrad

Med en mastergrad får du spisskompetanse innen HR-feltet. Det kan bidra til flere jobbmuligheter, høyere lønn og mer spennende arbeidsoppgaver. 

Master HR

Trenger du hjelp med å velge studier?

Bestill en uforpliktende veiledningssamtale med en av våre studentambassadører.
Bestill gratis veiledning