Foto av tre studenter som jobber ned notater.

Bachelor - Oslo

Økonomi, teknologi og innovasjon

Ønsker du å studere noe som gir deg ettertraktet kompetanse innen ledelse, økonomi, regnskap og innkjøp?

Søknadsfrist
15. april
Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Med en Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon kvalifiseres du til stillinger innen de tradisjonelle, økonomiske og administrative fagområdene. Men det spesielle med dette studiet, er at du også blir særskilt kompetent til å jobbe med utvikling av nye digitale tjenester, digital forretningsutvikling og digital innovasjon.

Studiet gir deg en bred kompetanse innen det økonomisk-administrative fagfeltet med spesialisering innen tjenesteutvikling og innovasjon. Du utdannes til å bli en nøkkelperson innen moderne tjenesteindustri og vil få en god forståelse for forretningsutvikling, digital strategi og digitalisering.

Kombinasjonen av nytt og tradisjonelt gir deg ikke bare et fortrinn på arbeidsmarkedet når du skal ut i jobb, men en utdanning skreddersydd for fremtidens arbeidsmarked.

Hva lærer du?

Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon gir deg en tverrfaglig kompetanse innen fremtidig tjenesteindustri. Du vil lære hvordan organisasjoner ledes og styres for å skape verdi for kunder kunder og samfunnet som helhet.

Du vil også lære om programmering og utvikling av forretningssystemer. Til slutt vil du lære hvordan du skal utvikle og implementere innovasjonsprosjekter med fokus på nye tjenester samfunnet har bruk for.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Temaer vi vil gå i dybden på i løpet av din studietid hos oss inkluderer:

 • Økonomistyring
 • Digital strategi og forretningsutvikling
 • Investering og finansiering
 • Data Science
 • Organisasjon og ledelse
 • Bedriftsøkonomi

Studiet er praktisk lagt opp og du vil jobbe mye med reelle caser fra arbeidslivet i løpet av studietiden. Etter fullført utdannelse vil du ha verdifull kunnskap om tjenesteinnovasjon som vil være med på å gjøre deg til en attraktiv kandidat blant landets arbeidsgivere.

Du vil også ha flere mastermuligheter skulle du ønske å utvide kompetansen din, både i inn- og utland.

Jobbmuligheter

Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon kvalifiserer deg til en rekke spennende roller i både privat og offentlig sektor.

Du vil kunne påta deg lederroller innen økonomiske og administrative fagområder, og du vil ha kompetansen som må til for å skape nye og verdifulle tjenester som kommer både samfunn og bedrift til gode.

Eksempler på fagområder du kan jobbe innenfor er:

 • Ledelse med fokus på digitalisering og innovasjonsutvikling
 • Konsulent innen digitaliseringsprosjekter og omstillingsprosesser
 • Innkjøpsledelse
 • Regnskap
 • Digital forretningsutvikling
 • Digital innovasjon

Vi ønsker deg velkommen til å søke på et studium som er skreddersydd for fremtidens økonomisk-administrative arbeidsmarked.

Studiedetaljer

Søk på Bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer