Bachelor - Oslo

Informasjonsteknologi - Interaktivt design

Lær å utvikle brukervennlige og effektive webløsninger som vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet.

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
47 000 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptaksinformasjon
Med forbehold om endringer
Opptaket for 2020 er stengt Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året Se alle våre nettstudier

God brukervennlighet kombinert med en flott visuell opplevelse er oppskriften på en velfungerende webløsning, enten om det er på desktop eller mobil. Som interaktiv designer vil du ha ansvaret for å planlegge og gjennomføre en vellykket webløsning som både fungerer godt og ser bra ut.

Med denne utdanningen vil du lære kunnskaper og teknikker som vil gjør deg i stand til å skape attraktive kundeløsninger. Du vil få studere et spennende skjæringspunkt mellom kreativitet og programmering. 

Om du har et godt blikk og kreative evner, vil du med en bachelor i interaktivt design bli en attraktiv kandidat for bedrifter og organisasjoner som ønsker å forbedre kundereisen sin. 

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Hva lærer du? 

I løpet av din studietid hos oss vil du få en oppdatert og innovativ utdanning som bygger på det siste innen teknologi og brukertesting. Studiet er praktisk anlagt og du vil blant annet jobbe med reelle kundecaser fra arbeidslivet. 

I løpet av studietiden din vil du få en grundig opplæring i blant annet: 

  • Programmering
  • Digital teknologi
  • Webutvikling
  • Brukertesting
  • Interaksjons- og visuelt design
  • Forbrukerpsykologi

Du vil i tillegg få en dyptgående innsikt i CSS3, HTML5, ASP.NET/C#, Javascript og jQuery. Målet er at du skal være klar til å levere gode resultater hos din oppdrags- eller arbeidsgiver fra første arbeidsdag. 

Jobbmuligheter

Bachelor i interakivt design er praksisnært og studentene benytter seg av de samme verktøyene og metodene som brukes i bransjen forøvrig. Det er et stort behov for dyktige utviklere, og flere av våre studenter har fått fast jobb før studiet er fullført. 

Som ferdigutdannet kan du blant annet søke jobb som:

  • Interaksjonsdesigner
  • Webdesigner
  • Webutvikler
  • Webmaster

Etter det andre året kan du også søke om å ta en industribachelor, der du får jobbe, tjene penger og starte karrieren din mens du utdanner deg.

NB! Alle studiene innen teknologi har felles første år. Dersom du ønsker det, kan du bytte teknologistudium etter å ha fullført førsteåret. Vi anbefaler derfor å sette opp flere alternativer på søknadsskjemaet.

Studieprogramleder

Hanne Sørum
Les mer om Hanne

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer